H AUTOHELLAS HERTZ Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»

By  |  0 Comments

Η εταιρεία Autohellas Hertz, με  50 χρόνια παρουσίας στο χώρο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, είναι Yπερήφανος Yποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας  και του «Ελλάδα Μπορείς» που αποτελεί το πρόγραμμα στήριξης της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας.

Στόχος του προγράμματος είναι να προβάλει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία είναι μία στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα και μια ευκαιρία για τη χώρα μας να βρεθεί δυναμικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας θυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι η μεγαλύτερη  «Παγκόσμια Παράδοση» είναι Ελληνική.

Τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου, δίνουμε όλοι ραντεβού στις 5:00 μ.μ. στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο τον πλανήτη.

Η Autohellas Hertz, που αποτελεί τον Νο1 συνεργάτη των μεγαλύτερων και σπουδαιότερων επιχειρήσεων της χώρας, μας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ευχηθούμε  καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα. Όλοι μαζί στέλνουμε πανηγυρικά σε όλο τον κόσμο το μήνυμα: Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.