Αναζητώντας την Τέλεια Φωτογραφία με Opel Zafira

By  |  0 Comments
  • Δύο χρήστες του Instagram ταξιδεύουν από τη Φρανκφούρτη μέχρι Βαρκελώνη σε ένα ‘σαλόνι πάνω σε τροχούς’
  • Οδηγίες ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο από το καλύτερα συνδεδεμένο συμπαγές πολυμορφικό της Opel

Το νέο Opel Zafira ξεχωρίζει για την άνεση, ευρυχωρία, ευελιξία αλλά πέρα από αυτά, το λεγόμενο “Σαλόνι σε τροχούς” διαθέτει επίσης κορυφαία συνδεσιμότητα. Το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας Opel OnStar μετατρέπει το νέο Zafira σε κινητό 4G/LTE Wi-Fi Hotspot Τι πιο φυσικό λοιπόν από το να πάει το “Travelling Lounge 4.0” σε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι; Ένα #ConnectedRoadTrip.

Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, οι δύο χρήστες του Instagram Ana Sampaio Barros και Marco Gaggio – γνωστοί ως @anasbarros και @neumarc – ταξιδεύουν από τη Φρανκφούρτη μέχρι τη Βαρκελώνη με ένα Opel Zafira – αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία. Όσοι θέλουν να τους ακολουθήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος του ταξιδιού και να απολαύσουν αξέχαστες εικόνες μπορούν απλά να συνδέονται στο #ConnectedRoadTrip.

Αναχώρησαν από το “Mainhattan” στις 24 Αυγούστου και ξεκίνησαν το ταξίδι τους συγκεντρώνοντας πληροφορίες από τους ντόπιους χρήστες για την υπηρεσία φωτογραφιών και βίντεο του Instagram. Άλλωστε, σκοπός τους ήταν να τραβήξουν την καλύτερη φωτογραφία της πόλης και να την μοιραστούν με όλους. Η Ana και ο Marco ήδη απολάμβαναν αξέχαστες εικόνες  καθώς κινούνται κάτω από τον αστικό ουρανό χάρη στην πανοραμική οροφή του Zafira. «Στη Φρανκφούρτη, η αντίθεση ανάμεσα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τους σύγχρονους ουρανοξύστες είναι πραγματικά εντυπωσιακή,» δήλωσε η Ana, η οποία ως freelance φωτογράφος και πρώην αρχιτέκτων γνωρίζει καλά το αντικείμενο.

Πρακτικές συμβουλές ταξιδιού απευθείας στο WWW

Σε μία διαδρομή άνω των 2.700 χιλιομέτρων, η Πορτογαλίδα φωτογράφος και ο σύντροφός της από τη Βενετία μοιράζονται την ομορφιά των πόλεων και των τοπίων της διαδρομής μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους. Στην πορεία, δίνουν πρακτικές συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερους από 458.000 followers: όπως σε ποιο σημείο μπορείς να απολαύσεις την καλύτερη ατμόσφαιρα στο Παρίσι νωρίς το πρωί ή που μπορείς να φας τα καλύτερα τάπας στη Βαρκελώνη.

Οι δύο ταξιδιώτες έχουν ήδη εκτιμήσει τα προσόντα του Zafira μετά την πρώτη πεντάωρη οδήγηση από τη Φρανκφούρτη στο Άμστερνταμ. Φτάνοντας χαλαροί και ξεκούραστοι, είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πόλη των καναλιών και των κτιρίων που βασίζονται στις αρχιτεκτονικές αρχές της Σχολής του Άμστερνταμ. «Για εμάς είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, ακόμα και από την καθαρά επαγγελματική πλευρά» δήλωσε ο αρχιτέκτονας Marco. «Αλλά χωρίς τα εργονομικά καθίσματα, θα είχαμε φτάσει λιγότερο ξεκούραστοι και δεν θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε την ημέρα» παραδέχεται. Το επόμενο πρωί, πήραν το φέρι από το Hoek van Holland κοντά στο Rotterdam για το Harwich, και στη συνέχεια οδήγησαν κατά μήκος της νότιας ακτής της Αγγλίας μέχρι το Margate. Το Navi 950 IntelliLink Touch αποδείχτηκε αξιόπιστος σύντροφος. «Μέχρι τώρα, δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε την οποιαδήποτε πληροφορία στη διαδρομή ούτε κολλήσαμε στην κυκλοφορία» συνέχισε η Ana. «Τα δελτία κυκλοφορίας ενημερώνονταν συνεχώς με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα έγκαιρα προετοιμασμένοι.» Δεν ανησυχούν για ατυχήματα ανεξάρτητα πού βρίσκονται. «Με το Opel OnStar, ο φύλακας άγγελός μας βρίσκεται πάντα δίπλα μας,» δήλωσε ο Marco.

Καλές συνδέσεις χάρη στο Opel OnStar

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σταματούσαν και τραβούσαν φωτογραφίες τις οποίες και αναρτούσαν. Το νέο συμπαγές πολυμορφικό της Opel αποδείχτηκε και πολύ πρακτικό. «Όταν κάνουμε διάλειμμα, κοιτάζουμε τις φωτογραφίες στην έγχρωμη οθόνη αφής για να ελέγχουμε την ποιότητά τους και στη συνέχεια τις αναρτούμε» εξηγεί η Ana. «Χάρη στο Wi-Fi Hotspot, μπορούμε να κρατάμε τους φίλους μας ενήμερους, όπου κι αν βρισκόμαστε.»

Μετά από δύο συναρπαστικές ημέρες στο Παρίσι, επόμενος σταθμός είναι η Σαραγόσα μέσω Μπορντό. Έργο υψηλού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος το Bridge Pavilion που υπογράφει η διάσημη αρχιτέκτων Zaha Hadid.  Έχοντας χτιστεί πάνω από τμήμα του Ισπανικού Έβρου, είναι το κύριο τοπόσημο της World Expo 2008. Η γέφυρα μήκους 275 m συνδέει την πόλη με το χώρο της έκθεσης. Επόμενος σταθμός η Βαρκελώνη. Ανυπομονώ να φτάσουμε στην παραλία της πόλης. Ίσως αγοράσω μία σανίδα του σερφ.  Σίγουρα το Zafira τη χωράει » λέει ο Marco. Και έχει δίκιο: αναδιπλώνοντας την τρίτη σειρά καθισμάτων ώστε οι πλάτες να έρθουν ‘πρόσωπο’ με το πάτωμα, δημιουργείται ένας επίπεδος αποθηκευτικός χώρος. Αυτό σημαίνει ευελιξία Zafira – άφθονος χώρος για αποσκευές και άλλα αντικείμενα, ακόμα κι αν το ταξίδι διαρκεί πάνω από δύο εβδομάδες.

cq5dam.web.1280.1280 (1)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.