Πεντάστερο Subaru Levorg

By  |  0 Comments

Η Fuji Heavy Industries, κατασκευαστής των αυτοκινήτων Subaru, ανακοίνωσε ότι το Levorg (Ευρωπαϊκών προδιαγραφών) κέρδισε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία 5 αστεριών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Επιδόσεων Ασφάλειας Νέων Μοντέλων 2016 (Euro NCAP). Tο Euro NCAP αξιολογεί την Προστασία ενήλικων επιβατών, την Προστασία επιβαινόντων παιδιών, την Προστασία πεζών και την Υποβοήθηση συστημάτων ασφάλειας.

Στην αξιολόγηση των επιδόσεων ασφάλειας του 2016, έχει εισαχθεί ένα νέο τεστ που ελέγχει πόσο καλά τα οχήματα εντοπίζουν αυτόνομα και αποτρέπουν συγκρούσεις με πεζούς. Το εξοπλισμένο με EyeSight Levorg ήταν ικανό να εντοπίζει τους πεζούς και έδειξε καλές επιδόσεις στο νέο τεστ. Αυτή είναι η 5η φορά που η Subaru τιμάται με την αξιολόγηση των 5 αστεριών από το Euro NCAP μετά από εκείνες του 2009 για το Legacy, του 2011 για το Subaru XV, του 2012 για το Forester και του 2014 για το Outback.

Το EyeSight είναι το πρώτο σύστημα υποβοήθησης του οδηγού που χρησιμοποιεί μόνο στερεοσκοπικές κάμερες για την ανίχνευση των αντικειμένων, όπως οχήματα, πεζοί, ποδηλάτες και μοτοσικλετιστές. Από το ντεμπούτο του το Μάιο του 2008, το σύστημα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχουν επαινεθεί ιδιαίτερα. Αυτά περιλαμβάνουν το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης και το προσαρμοζόμενο cruise control σε όλο το φάσμα ταχυτήτων. Η FHI συνεχίζει να προσφέρει ουσιαστικά βελτιωμένες επιδόσεις προληπτικής ασφάλειας σε περισσότερους οδηγούς, επεκτείνοντας την τεχνολογία του EyeSight στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.