Τα Tucson και Genesis στην κορυφή της J.D. Power

By  |  0 Comments
  • Τα Tucson και Genesis στην υψηλότερη θέση για τη συνολική εμπειρία του πελάτη με την τεχνολογία των οχημάτων στις κατηγορίες μικρών οχημάτων και premium μεσαίου μεγέθους
  • To Tucson κατατάσσεται στην υψηλότερη θέση σε έξι κατηγορίες αξιολόγησης και το Genesis κατακτά την κορυφή ξεπαιρνώντας 20 άλλα οχήματα στην ανταγωνιστική κατηγορία του

Η μελέτη του Δείκτη Τεχνολογικής Εμπειρίας της J.D. Power 2016 των ΗΠΑ (J.D. Power 2016 U.S. Tech Experience Index StudySM), ανέδειξε τα Tucson και Genesis στην υψηλότερη θέση για τη συνολική εμπειρία του πελάτη με την τεχνολογία των οχημάτων στις κατηγορίες μικρών οχημάτων και premium μεσαίου μεγέθους. Η αρχική μελέτη προσμετρά την εμπειρία, τη χρήση και την αλληλεπίδραση των οδηγών με την τεχνολογία των οχημάτων. Τα μοντέλα ξεπέρασαν τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες τους, με το Tucson να κατακτά την υψηλότερη θέση στις εξής κατηγορίες αξιολόγησης:  προστασίας σε περίπτωση σύγκρουσης, άνεσης και ευκολίας,  υποβοήθησης στη οδήγηση, ψυχαγωγίας, συνδεσιμότητας και πλοήγησης. Το Genesis αντίστοιχα ξεπέρασε 20 άλλα οχήματα κατακτώντας την υψηλότερη θέση στην ανταγωνιστική κατηγορία του.

“Οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης είναι οι κύριες σκέψεις για πολλούς οδηγούς, και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα μοντέλα μας υπερβαίνουν τις προσδοκίες σε αυτές τις πολυπληθείς κατηγορίες” δήλωσε ο κ. Mircea Gradu, Director of Engineering & Quality της Hyundai Motor America. ” Η Hyundai Motor βρίσκεται μεταξύ των πρώτων που εφάρμοσαν και καθιέρωσαν κορυφαίες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως οι Automatic Emergency Braking και Lane Departure Warning καθώς και τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας συμπεριλαμβανομένων του Apple CarPlay και την ενσωμάτωση του Android Auto, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις για καλύτερη οδηγική εμπειρία. ”

Το Tucson είναι εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των Lane Departure Warning (LDW), Blind Spot Detection (BSD), Rear Alert Cross-Traffic (RCTA), Lane Change Assist (LCA), Backup Warning Sensors και Autonomous Emergency Braking (AEB). Το Tucson προσφέρει στον standard εξοπλισμό του μια έγχρωμη οθόνη LCD πέντε ιντσών με κάμερα οπισθοπορίας και λειτουργία οθόνης αφής για πιο άμεσο χειρισμό. Τα Android Auto και η Apple CarPlay είναι επίσης διαθέσιμα μαζί με την Apple Siri® “Eyes Free”. Στο σύστημα πλοήγησης του Tucson έχουν ήδη ενσωματωθεί με το σύστημα πολυμέσων δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Pandora® Internet Radio. Στην Ευρωπαϊκή αγορά, το διαθέσιμο σύστημα πλοήγησης προσφέρει Δωρεάν 7-ετή συνδρομή σε υπηρεσίες Live Services που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στον οδηγό.
Το Genesis αντίστοιχα χρησιμοποιεί μια δέσμη από τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας για τον οδηγό που ονομάστηκε Sensory Surround Safety™. Διαθέτει επίσης μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και επιπλέον διαθέτει το σύστημα Emergency Steering Support Driving Mode, το οποίο αλλάζει αυτόματα τη ρύθμιση του ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) προς την κατάλληλη κατεύθυνση, για να βοηθήσει στην αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης. Μια σειρά από τεχνολογίες άνεσης του οδηγού και λύσεις ψυχαγωγίας όπως, Lexicon® Discrete Logic 7 Surround ηχοσύστημα που περιλαμβάνει SiriusXM® Ραδιόφωνο, HD Radio και βοηθητικές υποδοχές εισόδου iPod/USB πλαισιώνουν τον πλούσιο εξοπλισμό του Genesis.
* J.D. Power

H J.D. Power είναι εταιρεία ανάλυσης πληροφορίων αγοράς και καταναλωτικών τάσεων, που βοηθά τους πελάτες της να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τις βασικές μετρήσεις απόδοσης, που κατευθύνουν την ανάπτυξη και την κερδοφορία τους. Σημεία αναφοράς της J.D. Power αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία και οι αναλύσεις, η φήμη της ανεξαρτησίας και αξιοπιστίας της, όπου έχουν καθιερώσει την εταιρεία ως έναν από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους προμηθευτές στον κόσμο σχετικά με τις ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. H J.D. Power ιδρύθηκε το 1968, έχει την έδρα της στην Costa Mesa στην Καλιφόρνια, και έχει εγκαταστάσεις σε Βόρεια / Νότια Αμερική, Ασία – Ειρηνικό και Ευρώπη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.