To BMW Group Hellas χορηγός στον 1ο αγώνα του Olympic Stadium Run

By  |  0 Comments

Το BMW Group Hellas συνεχίζει και στηρίζει ενεργά τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα. Λίγες ημέρες πριν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αθήνας, τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στις 13 Νοεμβρίου 2016, το BMW Group Hellas θα είναι χορηγός στον 1ο αγώνα Olympic Stadium Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Για πρώτη φορά στην 34χρονη ιστορία του Ολυμπιακού Σταδίου, 1.000 δρομείς μεταξύ των οποίων και μέλη της BMW Team, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία συμμετέχοντας σε αγώνες των 5 και 10 χλμ, ξεκινώντας και τερματίζοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού σταδίου. Εκτός όμως από την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα βιώσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σημαντική οικονομική ενίσχυση στη “Μάχη” για τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ομώνυμη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

Στο Olympic Stadium Run θα δώσει το παρόν και το πρώτο premium ηλεκτρικό μοντέλο BMW i3 (94 Ah) με νέα αυξημένη αυτονομία που ξεπερνάει τα 200 km. Το BMW i3 δεν εκπέμπει ρύπους και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως το αυτοκίνητο συνοδείας των πρώτων αθλητών του Ημιμαραθώνιου και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Olympic Stadium Run, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.maxi.org.gr/olympic-stadium-run/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.