Ξεκινάει το 1o FIAT FULLBACK FUNBOARD CUP 2016

By  |  0 Comments

Το νέο pick up Fullback, της Fiat Professional, είναι ο επίσημος χορηγός του FUNBOARD CUP 2016 που φέρει το όνομά του. Το 1o FIAT FULLBACK FUNBOARD CUP 2016, ο αγώνας ιστιοσανίδας που διοργανώνει το Kouros Club Anavyssos, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29 έως 30 Οκτωβρίου στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου. Πρόκειται για μια διοργάνωση βασισμένη σε διεθνή πρότυπα που προσελκύει αθλητές από όλη την Ελλάδα.

“Fullback”, μια έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό. Αναφέρεται σε έναν βασικό αγωνιστικό ρόλο του αμερικανικού ποδοσφαίρου ή του ράγκμπι. Στον παίκτη που βρίσκεται στην τελευταία γραμμή της άμυνας και που πρώτος θα πρέπει να παρέμβει. Μια θέση αθλητή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που είναι απολύτως σύμφωνα με το πνεύμα της μάρκας και του νέου pick up της Fiat Professional.

Το νέο Fullback θα είναι το κυρίαρχο αυτοκίνητο του 1oυ FIAT FULLBACK FUNBOARD CUP 2016 και θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει όλα του τα πλεονεκτήματα σχετικά με τη διαμόρφωσή του, τις διαστάσεις του, την ανθεκτικότητά του και τη δυνατότητα φόρτωσής του. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες αθλητών και όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό, καθώς είναι το ιδανικό όχημα για τη μεταφορά σπορ εξοπλισμού σε όλους τους τύπους εδάφους.

Το νέο pick up της Fiat Professional σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί πλήρως τον επαγγελματία που αναζητά την αισθητική ευχαρίστηση μαζί με τη λειτουργικότητα. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευελιξία, στοιχείο που το καθιστά έτοιμο όχι μόνο για την εργασία, αλλά και για όλες τις χρήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.