Αύριο είναι η μεγάλη μέρα ….

By  |  0 Comments

Γεια σας, τι κάνετε; Εγώ είμαι πάλι – ήθελα απλά να σας πω μια ακόμη ιστορία από τις ημέρες της δόξας μου.

Τη δεκαετία του 1980, είχα ήδη δημιουργήσει το δικό μου όνομα. Όπου και αν ταξίδευα, σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, προσέλκυα πλήθος κόσμου.

Αποτελούσα ένα έμβλημα αθλητικών επιδόσεων και τραβούσα όλα τα βλέμματα. Από τις πασαρέλες ως τις αίθουσες συνεδριάσεων, όλοι με αγαπούσαν, όμως οι καλύτερες αναμνήσεις μου είναι από τον ελεύθερο χρόνο μου.

Διαθέτοντας τις σωστές αναλογίες και ένα μοναδικό Ιταλικό στυλ, είχα ήδη δημιουργήσει μια τεράστια ομάδα παθιασμένων φίλων, που με μετέτρεψαν σε θρύλο.

Πριν καν το καταλάβω, είχα πραγματοποιήσει το Αμερικανικό όνειρο και είχα γίνει σταρ.

Σχεδόν 50 χρόνια μετά, στις 18 Νοεμβρίου 2015, έκανα την επιστροφή μου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με μια εντελώς νέα εμφάνιση, στο πιο διάσημο κόκκινο χαλί του διεθνούς κινηματογράφου – στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Κάτω από τα φώτα της παγκόσμιας πρεμιέρας μου, ανέδειξα το Ιταλικό στυλ που μου επέτρεψε να εκφράσω την πιο αυθεντική roadster εμπειρία, μέσα από ένα τέλειο μείγμα συναισθημάτων, τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης.

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Θα γίνω 50 χρονών. Είναι μια ειδική περίσταση που σηματοδοτεί 5 συναισθηματικές, ιστορικές δεκαετίες.
Σας στέλνω λοιπόν επίσημη πρόσκληση για να γιορτάσετε μαζί μου.

Fiat 124 Spider

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.