Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR

By  |  0 Comments

Το τριήμερο 18-21 Νοεμβρίου 2016 διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στην Λεωφ.Κηφισίας 39 Μαρούσι, το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Διεύθυνση After Sales της εταιρείας κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και ŠKODA από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος του είναι επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR AE τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την υποδειγματική λειτουργία των αυτοκινήτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.

Με δεδομένη την κυρίαρχη θέση που ο Όμιλος VW κατέχει όσον αφορά τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις γύρω από το χώρο του After Sales, το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για την παρουσίαση όλων των νέων μεθόδων και τεχνολογιών που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον και αφορούν τις διαδικασίες συντήρησης των αυτοκινήτων της Audi, της Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και της Skoda.

Πέραν όμως από τις νέες τεχνολογίες συντήρησης  στο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E. εκτός των στρατηγικών συνεργατών που συμμετέχουν θα λάβουν μέρος τα Classic Parts, για την αναπαλέωση όλων των κλασικών αυτοκινήτων της Volkswagen, αλλά και οι πλήρεις σειρές αξεσουάρ όλων των μαρκών που δίνουν στους Συνεργάτες τη δυνατότητα να καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών.

061a2621

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.