Επιτυχημένη η Συνάντηση Αθηνών της ΦΙΛΠΑ (video)

By  |  0 Comments

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή η πρώτη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ για το νέο έτος «20η Συνάντηση Αθηνών» στο προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Μια ηλιόλουστη Κυριακή, με χαμηλές ωστόσο θερμοκρασίες που δεν πτόησαν μικρούς και μεγάλους, η οποία παρέσυρε πολλούς συμμετέχοντες να φθάσουν με τις καλογυαλισμένες τους αντίκες ηλικίας από 30 – 95 ετών στο χώρο του Καλλιμάρμαρου. Δίνοντας έτσι στο Αθηναϊκό κοινό να θαυμάσει μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες συμμετείχαν στην εκδήλωση στους οποίους διανεμήθηκε  και το συλλεκτικό ετήσιο ημερολόγιο της ΦΙΛΠΑ.

Θερμές ευχαριστίες, από τον διοργανωτή, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο (φωτό πίσω αριστερά μαζί με τον Πρόεδρο της ΦΙΛΠΑ Δημήτρη Βερναρδάκη) τόσο για την παρουσία του στην εκδήλωση όσο και για την διάθεση του χώρου η οποία συνέβαλε καθοριστικά στη επιτυχία της εκδήλωσης όπως επίσης και τον Προϊστάμενο του Παναθηναϊκού Κώστα Τσουράκη .

Επίσης θερμές ευχαριστίες στους Χορηγούς Επικοινωνίας Automania, Ερασπορ, 94 Επικοινωνία FM και την εκπομπή του Skai  Αυτοκίνηση για την συνεχή κάλυψη της εκδήλωσης.

Η ΦΙΛΠΑ με τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα θα δώσει μέρος των εσόδων της εκδήλωσης στη ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος γονέων  παιδιών με νεοπλαστική ασθένεια).

Ένα ακόμη βίντεο μπορείτε να απολαύσετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=w31DqiRdBI8

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.