Νέες παροχές πάντα δωρεάν στον MrKTEO

By  |  0 Comments

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον MrKTEO και είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για τους επισκέπτες του!

Μετά τις μηνιαίες κληρώσεις scooter, η αλυσίδα καταστημάτων τεχνικού ελέγχου οχημάτων MrKTEO προχωρά ακόμα περισσότερο στις παροχές προς τους επισκέπτες του, οι οποίες ισχύουν άμεσα και αφορούν σε:

  1. Υπηρεσία Pick-up Delivery, που σημαίνει τελείως δωρεάν παραλαβή και παράδοση του Ι.Χ. αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας σας εκεί που σας εξυπηρετεί!
  2. Πληρωμή του τεχνικού ελέγχου του Ι.Χ. αυτοκινήτου σας με 5€ το μήνα σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!

Και όλα αυτά απλά και μόνο γιατί ο MrKTEO γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του και είναι αποφασισμένoς να το γιορτάσει για τα καλά και μαζί σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 10300 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr

Kαταστήματα Mr. KTEO

  1. Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
  2. Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
  3. Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
  4. Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
  5. Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1
  • Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη!

Νέες παροχές, πάντα δωρεάν! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον MrKTEO και είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για τους επισκέπτες του! Μετά τις μηνιαίες κληρώσεις scooter, η αλυσίδα καταστημάτων τεχνικού ελέγχου οχημάτων MrKTEO προχωρά ακόμα περισσότερο στις παροχές προς τους επισκέπτες του, οι οποίες ισχύουν άμεσα και αφορούν σε: 1. Υπηρεσία Pick-up Delivery, που σημαίνει τελείως δωρεάν παραλαβή και παράδοση του Ι.Χ. αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας σας εκεί που σας εξυπηρετεί! 2. Πληρωμή του τεχνικού ελέγχου του Ι.Χ. αυτοκινήτου σας με 5€ το μήνα σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας! Και όλα αυτά απλά και μόνο γιατί ο MrKTEO γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του και είναι αποφασισμένoς να το γιορτάσει για τα καλά και μαζί σας! Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 10300 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr Kαταστήματα Mr. KTEO 1. Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30 2. Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282 3. Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322 4. Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου 5. Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1  Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.