46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 14 – 17/9 στη Χίο (udp)

By  |  0 Comments

Το 46ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 θα λάβει μέρος στην πανέμορφη, μυροβόλο και φιλόξενη Χίο. Με 79 συμμετοχές, πραγματικά ξεχωριστές, και με σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα, το παλιότερο των οποίων είναι του 1920.

Στη γενέτειρα του Όμηρου, του μαθηματικού Ιπποκράτη του Χίου και του γεωμέτρη Οινοπίδη. Είναι ο τόπος γέννησης του Μίκη Θεοδωράκη, του Ανδρέα Παπανδρέου, κάποιων εκ των μεγαλύτερων εφοπλιστικών οικογενειών αλλά και του Ibrahim Ethem Pasha. Πολλοί υποστηρίζουν ακόμη ότι η Χίος ήταν η γενέτειρα και του Χριστόφορου Κολόμβου.

Η Χίος είναι το πέμπτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, το σταυροδρόμι της Ανατολής και της Δύσης, γνωστό για τα γραφικά του τοπία, αλλά και για το εύκρατο μεσογειακό κλίμα με ήπιους χειμώνες και με σπάνιες βροχές το καλοκαίρι, και με διάσημα, μοναδικά προϊόντα όπως είναι η μαστίχα, το λάδι, τα σύκα και το κρασί.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά να ταξιδέψουν μέσα από μοναδικές διαδρομές και να επισκεφθούν πόλεις και χωριά όπως τον Βροντάδο, τα Καρδάμηλα, τα Μεστά, τον Ανάβατο και το Πυργί.

Ο αγώνας

Η αναχώρηση είναι την Τετάρτη 13/9, το πλοίο θα σαλπάρει το βράδυ στις 21.00. Με άφιξη στη Χίο το επόμενο πρωί στις 5.00. Τα τρία πανέμορφα 4στερα ξενοδοχεία στην περιοχή του Καρφά θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων από εκείνη την ώρα για να τακτοποιήσουν τα πράγματά τους και να φρεσκαριστούν. Τα τρία ξενοδοχεία είναι δίπλα το ένα στο άλλο και είναι τα Golden Sand, Aegean Dream και Sea View. Στις επόμενες 3 μέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν περίπου 350 χλμ συνολικά και θα περάσουν από τα πιο όμορφα χωριά της Χίου: Μεστά, Πυργί, Ανάβατος, Καρδάμυλα κ.α. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Regularity θα διαγωνιστούν σε περίπου 25 ειδικές διαδρομές ενώ αυτοί που θα δηλώσουν στη κατηγορία Trophy Tour θα διαγωνιστούν σε 6-8 ειδικές. Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στις 22.00 από το λιμάνι της Χίου (η οργάνωση έχει φροντίσει τα πληρώματα να κρατήσουν τα δωμάτια τους μέχρι εκείνη την ώρα). Όπως και στην μετάβαση έτσι και στην επιστροφή τα πληρώματα έχουν στη διάθεσή τους καμπίνες και υπολογίζεται ότι άφιξη στον Πειραιά την Δευτέρα το πρωί στις 6.00.

Το κόστος συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων είναι 450 Ευρώ και περιλαμβάνει :
– Εισιτήρια μετ’επιστροφής σε δίκλινη καμπίνα και ένα όχημα.
– Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχείο 4 αστέρων
– Gala απονομής
– Ασφάλεια, Υλικό διοργάνωσης, κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία της ΦΙΛΠΑ εργάσιμες ημέρες 10:00 – 21:00 και στο τηλέφωνο 210-6534700.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

http://www.philpa.gr/images/DIETHNES17/SIMMETOXESDIETHNESGR.pdf

46ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ 2017 14 – 17 Σεπτεμβρίου 2017 - Χίος Το 46οΔιεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ 2017 θα λάβει μέρος στην πανέμορφη, μυροβόλο και φιλόξενη Χίο. Στη γενέτειρα του Όμηρου, του μαθηματικού Ιπποκράτη του Χίου και του γεωμέτρη Οινοπίδη. Είναι ο τόπος γέννησης του Μίκη Θεοδωράκη, του Ανδρέα Παπανδρέου, κάποιων εκ των μεγαλύτερων εφοπλιστικών οικογενειών αλλά και του Ibrahim Ethem Pasha. Πολλοί υποστηρίζουν ακόμη ότι η Χίος ήταν η γενέτειρα και του Χριστόφορου Κολόμβου. Η Χίος είναι το πέμπτο κατά σειρά μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, το σταυροδρόμι της Ανατολής και της Δύσης, γνωστό για τα γραφικά του τοπία, αλλά και για το εύκρατο μεσογειακό κλίμα με ήπιους χειμώνες και με σπάνιες βροχές το καλοκαίρι, και με διάσημα, μοναδικά προϊόντα όπως είναι η μαστίχα, το λάδι, τα σύκα και το κρασί. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά να ταξιδέψουν μέσα από μοναδικές διαδρομές και να επισκεφθούν πόλεις και χωριά όπως τον Βροντάδο, τα Καρδάμηλα, τα Μεστά, τον Ανάβατο και το Πυργί. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ BULLETIN Πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, της μεγάλης εκδήλωσης του Β´ εξαμήνου, όλα είναι πλέον έτοιμα και έχουμε πολλές πληροφορίες να μοιραστούμε μαζί σας. Κατ’ αρχή πρέπει να φροντίσετε την Τετάρτη 13/9 να είστε έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά γιατί το πλοίο θα σαλπάρει το βράδυ στις 21.00. Όλοι έχουν φυσικά καμπίνες για να φτάσουμε ξεκούραστοι στη Χίο το επόμενο πρωί στις 5.00. Τα τρία πανέμορφα 4στερα ξενοδοχεία στην περιοχή του Καρφά θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων από εκείνη την ώρα για να τακτοποιήσουν τα πράγματά τους και να φρεσκαριστούν. Τα τρία ξενοδοχεία είναι δίπλα το ένα στο άλλο και είναι τα Golden Sand, Aegean Dream και Sea View. Στις επόμενες 3 μέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν περίπου 350 χλμ συνολικά και θα περάσουν από τα πιο όμορφα χωριά της Χίου: Μεστά, Πυργί, Ανάβατος, Καρδάμυλα κ.α. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Regularity θα διαγωνιστούν σε περίπου 25 ειδικές διαδρομές ενώ αυτοί που θα δηλώσουν στη κατηγορία Trophy Tour θα διαγωνιστούν σε 6-8 ειδικές. Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στις 22.00 από το λιμάνι της Χίου (η οργάνωση έχει φροντίσει τα πληρώματα να κρατήσουν τα δωμάτια τους μέχρι εκείνη την ώρα). Όπως και στην μετάβαση έτσι και στην επιστροφή τα πληρώματα έχουν στη διάθεσή τους καμπίνες και υπολογίζεται ότι θα φτάσουμε στον Πειραιά την Δευτέρα το πρωί στις 6.00 π.μ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.