Ενιαίο: Τα χρηματικά βραβεία

By  |  0 Comments

​Τη δυναμική του ως προς την αναβάθμιση των ελληνικών αγώνων έδειξε το SEAJETS Ενιαίο ΣΟΑΑ (Skoda Fabia) με την επιτυχημένη πρεμιέρα στην 16η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου. Οι 15 οδηγοί που συμμετείχαν στο εναρκτήριο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο έδωσαν τον καλούτερό τους εαυτό οδηγικά, ενώ τα Skoda Fabia 1.2 TSI απέδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους θεατές και να αυξήσουν το ενδιαφέρον.
​Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα ήθελε να διευκρινίσει πως τα ελάχιστα κενά που δημιουργήθηκαν στη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του Ενιαίου Πρωταθλήματος, έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος, από κοινού με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και την Επιτροπή Αγώνων, προκειμένου να υπάρξουν οι ανάλογες διευκρινίσεις.
​Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αρκετά πριν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος με την Ανάβαση Πορταριάς αλλά και την πρεμιέρα του SEAJETS Rally Cup Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ με το Ράλι Σπριντ Αγίου Μερκουρίου, ο Σύνδεσμος θα ανακοινώσει τις σχετικές βελτιώσεις στον Τεχνικό Κανονισμό και την Προκήρυξη των δύο θεσμών.
​Παράλληλα διευκρινίζεται σχετικά με το χρηματικό έπαθλο του χορηγού του πρωταθλήματος, της SEAJETS, πως αφορά κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο σύνολό του και αθροιστικά για τους δύο αγώνες που περιλαμβάνει αυτό.

Κατά συνέπεια, με βάση το αθροιστικό αποτέλεσμα του 1ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου και σε ό,τι αφορά την κατηγορία των κάτω των 30 ετών, τα χρηματικά έπαθλα απονέμονται ως εξής:
1ος ​Στράτος Κυρλαγκίτσης​1.000€
2ος​Panagiotis Roustemis​600€
3ος​Γιάννης Χαραλαμπόπουλος​400€
4ος ​Γιάννης Ποτουρίδης​300€
5ος​Φίλιππος Καλέσης​200€
6ος​Ταξιάρχης Ασημακόπουλος​100€

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.