“2ο Κλασικό Ράλλυ Moonshine”

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιστορικού & Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 το “2ο Κλασικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής Moonshine” στο Σοφικό Κορινθίας.

Το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 – 11.00 θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στο Πάρκο Φλοίσβου και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Χατζηδάκης Διονύσιος θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα. Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, Νέα Πέραμο, Στίκα, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Χαράλαμπος, Γέφυρα Ισθμού, Κυρά Βρύση, Εξαμίλια, Ξυλοκέριζα, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Κάτω Αλμυρή με τερματισμό στο Σοφικό Κορινθίας.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι ένα ζέσταμα για το μοναδικό Country & Western φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα στα τέλη του Σεπτεμβρίου όπου μας “μεταφέρει” πίσω στον χρόνο στην Άγρια Δύση στις εγκαταστάσεις του “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας.

Συμμετέχοντες και μη, ενήλικες και παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις κάτωθι δραστηριότητες:
1. Μουσική Country και Rock,
2. Μαθήματα και επίδειξη χορού Line Dancing,
3. Αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο/μπάσκετ/τένις κλπ)
4. Δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγούς,
5. Θεματικά παιχνίδια,
6. Ιππασία,
7. Διαγωνισμός Μηχανικού Ταύρου.

Ο υποστηρικτής της εκδήλωσης, Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε. – MA*FRA θα παρευρίσκεται στην εκκίνηση της εκδήλωσης καθώς και στην απονομή των κυπέλλων στους νικητές που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ιδίας ημέρας με πολλές εκπλήξεις και παρουσιάσεις όλο το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του The Ranch.

Στο 2ο Κλασικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής Moonshine μπορούν να πάρουν μέρος πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα κατασκευής μέχρι την 31/12/1987 καθώς και οχήματα “youngtimer” κατασκευής από 1/1/1988 έως 31/12/1997.

Υποστηρικτές: MA*FRA Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε, Q Brokers, Adams Clean, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, The Ranch, Moonshine Festival.
Χορηγός επικοινωνίας: Λάμψη 92,3.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) τηλ 6972267800 κ. Θεοχάρης Αντώνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) στο 210.2116583 έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.Ο Σύλλογος ΙΣτορικού & Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 το “2ο Κλασικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής Moonshine” στο Σοφικό Κορινθίας. Το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 - 11.00 θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στο Πάρκο Φλοίσβου και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης Διονύσιος θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα. Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, Νέα Πέραμο, Στίκα, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Χαράλαμπος, Γέφυρα Ισθμού, Κυρά Βρύση, Εξαμίλια, Ξυλοκέριζα, Λουτρά Ωραίας Ελένης, Κάτω Αλμυρή με τερματισμό στο Σοφικό Κορινθίας. Η φετινή εκδήλωση θα είναι ένα ζέσταμα για το μοναδικό Country & Western φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα στα τέλη του Σεπτεμβρίου όπου μας “μεταφέρει” πίσω στον χρόνο στην Άγρια Δύση στις εγκαταστάσεις του "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας. Συμμετέχοντες και μη, ενήλικες και παιδιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις κάτωθι δραστηριότητες: 1. Μουσική Country και Rock, 2. Μαθήματα και επίδειξη χορού Line Dancing, 3. Αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο/μπάσκετ/τένις κλπ) 4. Δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγούς, 5. Θεματικά παιχνίδια, 6. Ιππασία, 7. Διαγωνισμός Μηχανικού Ταύρου. Ο υποστηρικτής της εκδήλωσης, Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε. – MA*FRA θα παρευρίσκεται στην εκκίνηση της εκδήλωσης καθώς και στην απονομή των κυπέλλων στους νικητές που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ιδίας ημέρας με πολλές εκπλήξεις και παρουσιάσεις όλο το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του The Ranch. Στο 2ο Κλασικό Ράλλυ Οχημάτων Εποχής Moonshine μπορούν να πάρουν μέρος πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα κατασκευής μέχρι την 31/12/1987 καθώς και οχήματα “youngtimer” κατασκευής από 1/1/1988 έως 31/12/1997. Υποστηρικτές: MA*FRA Γ. Νικολόπουλος Α.Ε.Ε, Q Brokers, Adams Clean, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, The Ranch, Moonshine Festival. Χορηγός επικοινωνίας: Λάμψη 92,3. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου ΙΣτορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α) τηλ 6972267800 κ. Θεοχάρης Αντώνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) στο 210.2116583 έως την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.