Νέα στέγη για τον Στράτο

By  |  0 Comments

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα φιλοξενούνται φέτος και οι τρεις εκπομπές την παραγωγή των οποίων επιμελείται ο Στράτος Φωτεινέλης και η ομάδα συνεργατών του. Ο τηλεοπτικός σταθμός Attica TV και το δίκτυο της Hellas NET θα προβάλουν φέτος το «Πάνω από τα Όρια», το «R-Evolution» αλλά και την εκπομπή «Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα». 

Στην περιοχή της ευρύτερης Αττικής οι φίλοι των αγώνων αλλά και του αυτοκινήτου θα μπορούν να παρακολουθούν τις εκπομπές μέσα από τη συχνότητα του Αttika TV κάθε Σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα προβολών είναι ως εξής:

«Πάνω από τα Όρια» – Σάββατο 17:00

«R-Evolution»  – Κυριακή 17:15

«Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα» – Κυριακή 17:45

Παράλληλα για τους φίλους στην υπόλοιπη Ελλάδα το δίκτυο της Hellas NET προσφέρει μια ευρεία γκάμα καναλιών στην περιφέρεια στα οποία θα προβάλλονται όλες οι εκπομπές. Αυτά είναι το TRT στην περιοχή της Θεσσαλίας, το IRIDA  στο Νότιο Αιγαίο, το TVM στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, το EUROPE1 την Κεντρική Μακεδονία, στο DIKTYO1 στη Δυτική Μακεδονία, στο ALFA στην Ανατολική Μακεδονία καθώς και στο SITIA TV στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα προβολής μέσα από το δίκτυο της Hellas NET είναι το ακόλουθο:

Πάνω από τα όρια         ΔΕΥΤΕΡΑ  20.00   ( TRT  )

ΠΕΜΠΤΗ  23.00  ( ΙΡΙΔΑ, ΑΛΦΑ , ΜΥΤΙΛΗΝΗ , ΔΙΚΤΥΟ , ΣΙΤΙΑ )

R – Evolution                   ΤΡΙΤΗ   23.00   ( TRT )

TETAΡΤΗ   23.00   ( ΙΡΙΔΑ, ΑΛΦΑ , ΜΥΤΙΛΗΝΗ , ΔΙΚΤΥΟ , ΣΙΤΙΑ)

Παγκόσμια. Πρωτ.   –       ΤΡΙΤΗ  20.30  (TRT)

TETAΡΤΗ  23.30 ( ΙΡΙΔΑ, ΑΛΦΑ , ΜΥΤΙΛΗΝΗ , ΔΙΚΤΥΟ , ΣΙΤΙΑ)

Επιπλέον συνεχίζεται η άκρως επιτυχημένη συνεργασία με το STAR Κεντρικής Ελλάδας στην Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς καθώς και το Super TV που από την Κόρινθο καλύπτει μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου.

Τέλος υπενθυμίζεται πως όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες και στο διαδίκτυο μέσα από την σελίδα των εκπομπών στο facebook στην παρακάτω διεύθυνση,

https://www.facebook.com/panoapotaoria

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.