Η Συνάντηση της Αθήνας

By  |  0 Comments

Την Κυριακή 14/1/18 θα διοργανωθεί φέτος η καθιερωμένη Συνάντηση Αθήνας της ΦΙΛΠΑ στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο.

Όπως πάντα, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η Συνάντηση Αθηνών είναι μια δημοφιλής στατική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 21η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσικλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Έλατε να καλωσορίσουμε το νέο έτος την Κυριακή 14/1/18 στη καθιερωμένη μας Συνάντηση Αθήνας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο. Όπως πάντα, τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 10:00 το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο και θα παραμείνουν στο χώρο για τέσσερις περίπου ώρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, ηλικίας από 30 έως 90 ετών, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και την γοητευτική παλαιά τεχνολογία που τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η Συνάντηση Αθηνών είναι μια δημοφιλής στατική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 21η συνεχόμενη φορά, είναι η πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σαιζόν. Ετοιμάστε τα αγαπημένα σας οχήματα, γυαλίστε τα και ελάτε. Σας περιμένουμε Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τα αυτοκίνητα και 10€ για τις μοτοσικλέτες. Όπως πάντα, μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.