Η Alfa Romeo Sauber παρουσιάζει

By  |  0 Comments

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Alfa Romeo Sauber F1 Team θα παρουσιάσει το μονοθέσιο με το οποίο οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2019. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Sparco, η οποία αποτελεί πλέον επίσημο υποστηρικτή της ομάδας.

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης, η Alfa Romeo Sauber F1 Team, θα αποκαλύψει το μονοθέσιο με το οποίο θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2019. Με την ένταξη στο δυναμικό της του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Kimi Räikkönen, αλλά και του ταλαντούχου Antonio Giovinazzi, η ομάδα θα βρεθεί ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα στο grid της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η φετινή σαιζόν παράλληλα αποτελεί και την αφετηρία για τη συνεργασία της ομάδας με τη γνωστή εταιρεία αγωνιστικού υλικού Sparco, η οποία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με την AlfaRomeo και γενικότερο το FCAGroup. Η Sparco, ως επίσημος υποστηρικτής της Alfa Romeo Sauber F1 Team, θα προμηθεύει τους οδηγούς και το προσωπικό της ομάδας με εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ πλέον και οι ζώνες ασφαλείας των μονοθεσίων θα φέρουν την υπογραφή της Ιταλικής μάρκας.  

Η Sparco από το 1977 σχεδιάζει και κατασκευάζει αγωνιστικό εξοπλισμό, ο οποίος έχει αναγνωριστεί για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την κορυφαία τεχνολογία και την ποιότητα υψηλού επιπέδου που διαθέτει. Αποτελώντας το μέτρο σύγκρισης στο συγκεκριμένο τομέα, η Sparco, έχει συνεργαστεί σε πολλά επίπεδα με την Alfa Romeo, δημιουργώντας αξεσουάρ που όπως και τα μοντέλα της εταιρείας ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Sparco, μία εταιρεία που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά στο σχεδιασμό εξοπλισμού και αξεσουάρ για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο εξοπλισμός που θα μας παρέχουν είμαστε βέβαιοι ότι θα διασφαλίσει κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης για τους οδηγούς και την ομάδα των pit που θα αγωνιστούν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τη φετινή σαιζόν. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία.»

Frédéric Vasseur, CEO Sauber Motorsport και Επικεφαλής της Alfa Romeo Sauber F1 Team

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη νέα μας συνεργασία, η οποία βασίζεται σε δύο πυλώνες: Την εμπειρία μας από την προμήθεια υλικού σε κορυφαίες ομάδες της Formula 1 για περισσότερα από 40 χρόνια και τη μακρά σχέση μας με την Alfa Romeo και γενικότερα το FCA Group, όπου προμηθεύουμε με καθίσματα και αξεσουάρ τις κορυφαίες σπορ εκδόσεις του ομίλου. Το να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια της ομάδας και να συνεργαστούμε με δύο κορυφαίους οδηγούς, όπως οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi, αποτελεί τιμή και μεγάλη ευθύνη για εμάς.»

Claudio Pastoris, CEOSparco

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.