Ιδανική πρεμιέρα

By  |  0 Comments

ToAbarth 124 Rally ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του εξασφαλίζοντας τη νίκη στο Rally Monte Carlo στην κατηγορία FIAR-GT.

  • H BerniniRallyTeam με πλήρωμα τους Ιταλούς Enrico Brazzoli και Manuel Fenoli κατέκτησαν τη νίκη στην κατηγορία τους.
  • Το σερί νικών συνεχίζεται για το Abarth 124 Rally, το οποίο το 2019 θα συμμετέχει εκτός των άλλων στο Abarth Rally Cup και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
  • Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών

Η αγωνιστική χρονιά του 2019 ξεκίνησε ιδανικά για το Abarth 124 rally, το οποίο στα χέρια του Enrico Brazzoli κατέκτησε την νίκη στην κατηγορία του στο φημισμένο Rally Monte Carlo. Για ακόμα μία χρονιά ο αγώνας αποτέλεσε μία πραγματική πρόκληση, με τους οδηγούς να επιλέγουν ελαστικά με καρφιά για τις περισσότερες ειδικές διαδρομές, ενώ μόνο στο τελευταίο σκέλος που περιλάμβανε και δύο περάσματα του θρυλικού Col de Turini, ήταν εφικτή η επιλογή ελαστικών για στεγνό οδόστρωμα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σχεδιάσαμε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα μας. Το Abarth124 rally είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, αλλά και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Οι ειδικές του Monte Carlo είναι πάντα πολύ απαιτητικές, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε στο Monaco χωρίς προβλήματα.»

Enrico Brazzoli – Οδηγός της Bernini Rally Team με Abarth 124 rally

Ο επόμενος αγώνας για τους  Brazzoli – Fenoli και το Abarth 124 rally, είναι στα τέλη Μαρτίου το RallyeTourdeCorse, δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος FIAR-GT. Το αγωνιστικό για το 2019 έχει δεχθεί μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων που προέκυψαν από την εντατική προσπάθεια του δοκιμαστή της μάρκας Alex Fiorio. Οι μηχανικοί εστίασαν σε όλα τα βασικά εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και της ανάρτησης, έτσι ώστε να βελτιώσουν την απόδοση, αλλά και τη φιλικότητα του αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.