Η νέα Giulietta

By  |  0 Comments

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Alfa Romeo ανανεώνεται και εμπλουτίζεται ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό του χαρακτήρα, αλλά και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει.

  • Το δημοφιλές μοντέλο της Alfa Romeo εξελίσσεται, διατηρώντας στο ακέραιο το μοναδικό στιλ και το σπορ χαρακτήρα του.
  • Η νέα Giulietta είναι διαθέσιμη σε 5 επίπεδα εξοπλισμού που εστιάζουν στην κομψότητα και το δυναμισμό.
  • Νέοι Turbo κινητήρες, στο σύνολο τους προδιαγραφών Euro6D: βενζίνης 1.4 λίτρων απόδοσης 120 ίππων, diesel 1.6 λίτρων απόδοσης 120 ίππων και 2.0 λίτρων απόδοσης 170 ίππων.
  • Νέο χρώμα Visconti Green, και νέοι τροχοί ελαφρού κράματος διαμέτρου 17” και 18”
  • Η νέα Giulietta αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα.

H νέα Alfa Romeo Giulietta, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν το δημοφιλές μοντέλο ως την πλέον δυναμική πρόταση της κατηγορίας, εφοδιάζεται πλέον με νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει.

Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις, κάθε μία με ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τονίζουν ανάλογα την περίπτωση  την κομψότητα και το δυναμισμό του μοντέλου. Κοινός παρανομαστής σε όλες τις εκδόσεις είναι το αξεπέραστο ιταλικό στιλ, τα δυναμικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν εκτός των άλλων το χαμηλό βάρος και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, αλλά και η τέλεια ισορροπία ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης που προσφέρει μία Alfa Romeo.

Από τη βάση της γκάμας, η νέα Giulietta, ξεχωρίζει για τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A., αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης οι 6 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων και βεβαίως όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, κτλ.) συνθέτουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού.

Στην έκδοση Super, η εντυπωσιακής σχεδίασης τροχοί των 16”, ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες στάθμευσης, αλλά και οι στιλιστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό αναβαθμίζουν περεταίρω τα χαρακτηριστικά άνεσης και φινέτσας της Giulietta.

Αντίστοιχα στην έκδοση Sport δίνεται έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα της Giulietta, με τους τροχούς των 17”, τα πλευρικά μαρσπιέ και τον πίσω διαχύτη να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που δίνουν το σπορ στίγμα του μοντέλου. Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα με επένδυση σε συνδυασμό υφάσματος-Alcantara, τα πεντάλ αλουμινίου και οι κόκκινες ραφές συμπληρώνουν την εικόνα με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5” να αναβαθμίζει το τεχνολογικό προφίλ του μοντέλου. Τέλος, η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης στην έκδοση Sport, τονίζει ακόμα περισσότερο την οδηγική απόλαυση που προσφέρει η νέα Giulietta.

Για όσους αναζητούν την πολυτέλεια και την άνεση σε ένα σπορ αυτοκίνητο, η Giulietta Executiveξεχωρίζει χάρη σε μια σειρά εκλεπτυσμένων στιλιστικών χαρακτηριστικών, καθώς και με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης που περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5”, τον εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, τους εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, την αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και φώτων, κ.α.

Τέλος διαθέσιμη αποκλειστικά με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0 JTDM με τους 170 ίππους, είναι η κορυφαία έκδοση Veloce, η οποία εκφράζει απόλυτα τον σπορ χαρακτήρα, αλλά και τη σύνδεση της Alfa Romeo με τους αγώνες, τόσο μέσω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, όσο και των δυναμικών της χαρακτηριστικών. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων Sport και Executive, η Giulietta Veloce είναι απόλυτη έκφραση του στιλ και του δυναμικού χαρακτήρα της μάρκας.

Κίνηση στη νέα Giulietta δίνουν αποκλειστικά Turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προδιαγραφών Euro6D, με κιβώτια 6 σχέσεων, μηχανικά ή αυτόματα διπλού συμπλέκτη TCT. Σε επίπεδο βενζίνης ο κινητήρας 1,4ΤΒ αποδίδει 120 ίππους και 215 Nm ροπής, ενώ σε επίπεδο diesel, ο κινητήρας 1,6 JTDM αποδίδει 120 ίππους και 320 Nm ροπής. Ο κινητήρας 2.0 JTDM που εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT.     

H πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας Alfa Romeo Giulietta θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική της διάθεση και στην Ελληνική αγορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.