Το Audi Q4 e-tron concept

By  |  0 Comments

Η Audi έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό την προσθήκη του Q4 στην γκάμα της και το πρώτο βήμα θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, όπου η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει το Q4 e-tron concept.

Είναι ένα σχετικά “προσγειωμένο” πρωτότυπο που ναι μεν διαθέτει τις γνωστές υπερβολές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα concepts (οι τεράστιες ζάντες είναι ένα παράδειγμα) αλλά “παρέχει μία ματιά στο επόμενο στάδιο της ηλεκτρικής κινητικότητας της Audi”. Το μοντέλο είναι ένα compact SUV με επιρροές coupe και στον τομέα του design κυριαρχεί η επιβλητική γρίλια που πλαισιώνεται από τα Matrix LED φωτιστικά σώματα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, η εικόνα που έχουμε στη διάθεση μας δείχνει ένα οδηγοκεντρικό ταμπλό με οθόνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη καθώς και μία εμφανή έλλειψη φυσικών κουμπιών και χειριστηρίων. Πάντως η Audi δεν φαίνεται να επιλέγει τη λύση των οθονών αντί των συμβατικών καμερών όπως έκανε στο E-tron SUV.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.