Έκλεισε ο δρόμος!

By  |  0 Comments

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό συμμετοχών και σε ποικιλία μοντέλων, η έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων, «Connecting 3 Continents Historic Cars and Motorcycles 2019», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή , στο Μαρούσι. 

Η Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, από τη Σωρού ως τη Δελφών (με κέντρο το Gratzi Cafe του Γιάννη Καστορίνη), έκλεισε από συλλεκτικά μοντέλα δίτροχων και τετράτροχων, διαχρονικής ομορφιάς και αξίας, διαφυλάσσοντας μοναδικά, κάτι από την αίγλη του παρελθόντος. Μερικά από τα μεγαλύτερα club ιστορικών αυτοκινήτων της Ελλάδας, εκτέθηκαν στο κοινό. Οφθαλμολάγνες καλλονές, ξεμύτισαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκομένους, μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo, το Classic Mini Club Hellas, η Ιsmailos Classic (Α. Ισμαήλος Α.Ε,) με το μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων, τα αγαπημένα «αστέρια» της Mercedes, ο Ιταλικός μύθος της Lancia Delta HF Integrale 16V, καθώς και πάρα πολλοί ιδιώτες συλλέκτες, συμμετείχαν στο «Connecting 3 Continents Historic Cars and Motorcycles 2019». 
Μία εκδήλωση που με παρακαταθήκη την πληθώρα συμμετοχών και την αθρόα προσέλευση των φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, την καθιστά πλέον θεσμό, αφού όλοι έδωσαν ραντεβού, το 2020, στην επόμενη.  

Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, είχε η Class΄80 Cars Lovet, με τη διακριτική παρουσία στο χώρο της «Κιβωτού του Κόσμου». 

Τελικά και συμπερασματικά, είναι γεγονός πως ότι αντέχει στο χρόνο, εσωκλείει στην ύπαρξή του, την αξία του αυθεντικού, τη μοναδικότητα του ιστορικού και η αέναη μάχη μεταξύ του μοντέρνου και του κλασικού, μπορεί να μην έχει ακόμα αναδείξει νικητή, το σίγουρο όμως είναι ότι έχουν και οι δύο αμφότεροι, ένθερμο υποστηρικτή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.