Παραγωγή – ορόσημο για Fiat 500 (video)

By  |  0 Comments

Αποτελούμενη από τα 500, 500L και 500Χ, η οικογένεια του νέου Fiat 500 αποτελεί μία τεράστια εμπορική επιτυχία η οποία προσφέρει ξεχωριστές επιλογές για ένα μεγάλο εύρος αγοραστών.

Ένα 500 C Star, είναι το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί τα 3.000.000 πωλήσεις της οικογένειας του νέου Fiat 500 στην Ευρώπη. Η επιτυχημένη σειρά αποτελείται από το θρυλικό 500, το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο πόλης, το 500L ένα μοντέλο ιδανικό για όσους αναζητούν την πρακτικότητα και το στιλ και το 500X, το SUV που συναρπάζει με το δυναμικό του χαρακτήρα και τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας που διαθέτει. Η επιτυχία της οικογένειας 500 είναι σημαντική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με το 62% των συνολικών πωλήσεων να έχουν πραγματοποιηθεί εκτός Ιταλίας.

Το αυτοκίνητο που έσπασε το ρεκόρ είναι ένα cabrio 500 της ειδικής έκδοσης Star, βαμμένο στο ειδικό λευκό χρώμα Stella White που ξεχωρίζει χάρη στις ροζ ανταύγειες που έχει.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της σειράς 500 είναι η ικανότητας της να εξερευνά νέα κομμάτια της αγοράς δημιουργώντας μια οικογένεια της οποίας τα μέλη είναι πολύ διαφορετικά, όμως διατηρούν ένα πολύ ξεκάθαρο σχεδιαστικό χαρακτήρα. Το Fiat 500 κατέφερε να σπάσει τους κανόνες αποδεικνύοντας πως ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να εξελιχθεί σε μία οικογένεια οχημάτων μεγιστοποιώντας τις επιλογές για το κοινό. Παράλληλα η δημιουργία ειδικών εκδόσεων, όπως οι πιο πρόσφατες Star και Rockstar, αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά τα μοντέλα της οικογένειας 500.         

Δίπλα στο θρυλικό 500, το 500Χ εφοδιασμένο με τους νέους κινητήρες Turbo FireFly  συνεχίζει να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην Ευρώπη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό στιλ και τεχνολογίας που διαθέτει. Τέλος το 500L κατάφερε με μία σειρά έξυπνων σχεδιαστικών λύσεων να αποτελεί ένα από τα πιο χρηστικά μοντέλα της αγοράς, χωρίς να χάνει τη σχεδιαστική προσωπικότητα που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της οικογένειας 500.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.