Διπλό στη δεκάδα!

By  |  0 Comments

Με τα δύο μονοθέσια της ομάδας να εκκινούν και τελικά να τερματίζουν στην βαθμολογούμενη 10αδα του Grand Prix της Αυστρίας, η Alfa Romeo Racing, παρουσίασε μια ιδιαίτερα θετική εικόνα σε ένα αγώνα με υψηλές θερμοκρασίες και δυνατές μάχες μέχρι την καρό σημαία του τερματισμού.

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια μας. Έχουμε και τα δύο μονοθέσια μας στη βαθμολογούμενη 10αδα για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά και δείξαμε ότι μπορούμε να βρεθούμε ψηλά σε σχέση με τις ομάδες μέσης δυναμικότητας. Τόσο ο Kimi, όσο και ο Antonio έκαναν έναν έξυπνο αγώνα επιλέγοντας πότε θα επιτεθούν και πότε θα προστατέψουν τα ελαστικά τους, έτσι ώστε να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Θα μπορούσαμε ίσως να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς όταν πλησιάζαμε τον Sainz, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα πετύχαμε. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα.»

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio”)

9η θέση, Ταχύτερος Γύρος 1:09.126


«Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είχα μια καλή εκκίνηση, όμως στη συνέχεια ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αρχικά δεν είχα την ταχύτητα που ήθελα και όταν βρήκα το ρυθμό έπρεπε να προστατεύσω τα ελαστικά. Ήταν μια άσκηση ισορροπίας να προσπαθώ να κρατήσω τα ελαστικά και παράλληλα να κινούμαι αρκετά γρήγορα. Ήταν κρίμα, αλλά στο τέλος καταφέραμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά αισθάνομαι ότι πάμε καλύτερα.»

Antonio Giovinazzi (αριθμός μονοθεσίου 99 – “Giulia”)

10η θέση, Ταχύτερος Γύρος 1:09.051
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάκτησα τους πρώτους μου βαθμούς. Έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μου. Νομίζω ότι η επίδοση αυτή ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε σε αυτό τον αγώνα και χαίρομαι που και τα δύο μονοθέσια της ομάδας κέρδισαν βαθμούς. Είχαμε μια καλή παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος έχοντας συνεχώς πίσω μου τον Perez.Ήθελα όμως πραγματικά να κερδίσω αυτό το βαθμό και νομίζω πως η σκληρή δουλειά μας ανταμείφτηκε. Από τη Γαλλία κάναμε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.