Η γιορτή της αυτοκίνησης

By  |  0 Comments

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) 9-17 Νοεμβρίου 2019.

Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας, η πλήρης άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων. Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές. 

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. Πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, θα είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. 

Ξεχωριστή θέση θα έχουν στην έκθεση τα ηλεκτρικά – υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV – Crossover καθώς και οι νέες τεχνολογίες που -αναμφίβολα- θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» συμμετέχει το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις. Παράλληλα, οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.