Το επαγγελματικής χρήσης ηλεκτρικό 3ΜΧ

By  |  0 Comments

Το 3ΜΧ, το πρώτο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τη Shandong Wuzheng Hellas, ενθουσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης με το καινοτόμο design του, ενώ παράλληλα συγκίνησε τους Θεσσαλονικείς με τις μνήμες που αναβίωσε από το βασικό τρόπο διανομής εμπορευμάτων στην πόλη τους, πριν από αρκετές δεκαετίες.

Ιδιαίτερη ανταπόκριση είχε το πρωτοπόρο «πράσινο» όχημα σε επαγγελματίες και αγρότες, που αντίκρυσαν στο 3ΜΧ έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά και σε νέους μηχανικούς που βρήκαν την ευκαιρία να μελετήσουν τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του οχήματος και να εκφράσουν το θαυμασμό τους για αυτές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, το σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης του εμπρόσθιου τροχού (Swingarm) που αποσβένει τους κραδασμούς, η ευρύχωρη καμπίνα οδηγού και συνοδηγού, η εξαιρετική ποιότητα των υλικών και άλλα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης των Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Shandong Wuzheng Hellas, Λεωνίδας Δαβουλάρης, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι προσήλθαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποκλειστικά για να γνωρίσουν από κοντά το 3MX: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στη Θεσσαλονίκη, η οποία αυτή την περίοδο αποτελεί επίκεντρο της εμπορικής δραστηριότητας για τη νοτιοανατολική Ευρώπη και όχι μόνο, τους προσκεκλημένους μας από Ευρώπη και Μέση Ανατολή, για την πρώτη εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους με το 3ΜΧ. Τα κολακευτικά σχόλια δικαιώνουν τόσο την επιμονή μας στη δημιουργία ενός ξεχωριστού επαγγελματικού ηλεκτρικού οχήματος, όσο και τη στρατηγική επιλογή της Ελλάδας ως κέντρου των δραστηριοτήτων της μητρικής Wuzheng Group στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική».

Το 3ΜΧ αποτέλεσε επίσης πόλο έλξης για το σύνολο των αντιπροσώπων των δημοτικών και κοινοτικών συμβουλίων που παραβρέθηκαν στη διοργάνωση. Με την αυτονομία των 155 χλμ., το ωφέλιμο φορτίο του ενός τόνου, την ευελιξία κίνησης, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά κυρίως την εξοικονόμηση καυσίμου που προσφέρει ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το 3ΜΧ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα νέα αναπτυξιακά μοντέλα των δήμων και κοινοτήτων της ελληνικής επικράτειας.

___________________________________________________________________________

Η Shandong Wuzheng Hellas είναι θυγατρική της Wuzheng Group, ενός ομίλου με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή & διανομή ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Στόχος της ίδρυσής της στην Ελλάδα είναι να προωθεί, με ορμητήριο τη χώρα μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.