Σπριντ στο Μερκούρη

By  |  0 Comments

Η κορυφαία ειδική της Αττικής έχει εξήντα ετοιμοπόλεμα πληρώματα που θα έχουν μεγάλες μάχες με τα χρονόμετρα για να διεκδικήσουν πρωτιές και τίτλους.
Τα δύο θηριώδη Skoda S2000 των Καμπύλη – Σταμέλου και Νομικού -Ραβάνη, έχουν να αντιμετωπίσουν τα ταχύτατα Evo των Κύρκου- Σταυρόπουλου και Αργυρίου – Πάσχου για την πρωτιά του αγώνα.
Ανάλογες μάχες θα έχουμε σε όλες τις ομάδες με κορυφαίους συνδυασμούς όπως οι Αυγερόπουλος – Γιαβάσης, Τροβάς – Κόλλιας, Γάτσος -Αμαραντίδου, Κύρκος Δ.- Πετρόπουλος, Καραθανάσης Ν. – Καραθανασης Β. , και Αμαξόπουλος – Μωραϊτη μεταξύ άλλων.
Δυναμική, η παρουσία των ιστορικών με 19 συμμετοχές θρυλικών αυτοκινήτων του παρελθόντος, άψογα συντηρημένων και έτοιμα για έντονο συναγωνισμό.
Όλοι οι πρωταγωνιστές που διεκδικούν τους τίτλους της χρονιάς δίνουν δυναμικό παρόν: Σταφυλοπάτης – Χατζηρήγας, Μανδρούκας- Τσάδαρης , Παραδείσης – Γ. Σκούρας , Παραδείσης Π. – Ποιμενίδης και η παρέα τους θα ενθουσιάσουν τους θεατές με ήχο και εικόνα από το παρελθόν.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα γίνει σήμερα στο Ι.ΚΤΕΟ CITY CONTROL στην Ν.Ιωνία, Ερμού 3 και Εθν. Αντιστάσεως 14234 από τις 16.00 έως τις 19.00.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.