Για καλό σκοπό

By  |  0 Comments

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ιστορικών Οχημάτων Ελλάδος-ΣΙΣΟΕ, διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση «Με καλό σκοπό» για τα παιδιά που φιλοξενεί στη Κόρινθο η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα Ιστορικά Οχήματα μελών και φίλων του #ΣΙΣΟΕ θα συγκεντρωθούν το πρωί του Σαββάτου 7/12 από τις 10:00 στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο (είσοδος από τη Λεωφόρο Αμαλίας Αρ. 405 ύψος Φιλελλήνων). Τα αυτοκίνητα εποχής θα παραταχθούν στο δρόμο που οδηγεί στο Ζάππειο από το ύψος του Καφέ ΟΑΣΗ ΖΑΠΠΕΙΟ,  για να τα χαρεί ο κόσμος και να διαδοθεί το μήνυμα της αλληλεγγύης, άλλα και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι «αντίκες» σαν πολύτιμα δείγματα της Βιομηχανικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν δύο χρόνια υπεγράφη  στο Παρίσι ένα Global σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της UNSCO και των δυο παγκόσμιων εκπροσώπων αυτοκινήτων, της FIA & FIVA. Στις 11:30 ακριβώς, θα γίνει η αναχώρηση για το «Σπίτι Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child» στην Κόρινθο.

Έχει προσκληθεί για να μας ξεπροβοδίσει ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, παρουσία του Προέδρου της Οργάνωσης Κώστα Γιαννόπουλου, της υπεύθυνης Εξευρεσης Πόρων Ασημίνας Τσαούση και του Χορηγού, Υποστηρικτή και καλού φίλου, Διευθύνοντα Συμβούλου της CISCO Hellas, Cyprus & Malta, Αντώνη Τσιμπούκη.

Με την άφιξη μας στο Σπίτι του Χαμόγελου θα έχουμε διαθέσιμο το Parking εντός του προαύλιου χώρου, για να έχουν την άνεση τα παιδιά να χαρούν τα Ιστορικά μας, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον δικό μας Αγ. Βασίλη, ρόλο που επάξια αναλαμβάνει ο Μάνος Τζιάκης, με διάθεση να μυήσουμε τους νέους στον μαγευτικό χώρο των #ClassicCars.

▶️ Επιπλέον προκειμένου να δημιουργήθουν δεσμοί με τα Ιστορικά Οχήματα, θα ζητήσουμε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν ένα αυτοκίνητο της επιλογής τους, (διαφορετικό για κάθε παιδί) με διάρκεια εκτέλεσης εντός 15 λεπτών. Η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από τον Διευθυντή του σπιτιού Κορίνθου Δημήτρη Κατσαρό, τον Πρόεδρο του #ΣΙΣΟΕ Βύρωνα Ρηγινό και τον Ειδικό Σύμβουλο του Δ.Σ. Αλέκο Βαζαίο. Το καλύτερο έργο θα τύχει ειδικού επάθλου σε συνδυασμό με άλλα προνόμια για τον/την νικητή 🙏👍❗️

Αμέσως μετά θα προσφέρουμε, ρουχισμό και υποδήματα βάσει συγκεκριμένων αναγκών των παιδιών που λάβαμε από το Χ.τ.Π., καθώς και άλλα δώρα – προσφορά της εταιρείας SP Tableware, γλυκίσματα panettone, μια προσφορά του ζαχαροπλαστείου «Τα Γιούλια», όπως αγάπη και χαρά στα 26 παιδιά του Σπιτιού της Κορίνθου. Για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών, το Δ.Σ. του ΣΙΣΟΕ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την ανταπόκριση πολλών Μελών που κατέβαλλαν χρηματικά ποσά για να «γεμίσει ο κουμπαράς του Χ.τ.Π.», και συνεργατών που προσέφεραν απλόχερα. Στη συνέχεια θα φάμε στη παραλιακή Ταβέρνα «Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ, κοντά στο  Λουτράκι, με άνετο ιδωτικό Parking 😉✅

Μετά όσοι θέλουν επιστρέφουν στην Αθήνα…ή:

▶️ Όμως, για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους προτείνεται η  κατάλυση στο Βραχάτι Κορινθίας στο πολύ καλό ξενοδοχείο Alkyon Resort Hotel & Spa www.alkyonhotel.gr για το βράδυ του Σαββάτου, με χαλαρή αναχώρηση το πρωί της Κυριακής 8/12, μέσα από μια ωραία και  επιλεγμένη διαδρομή. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το απόγευμα.

🔲 Τέλος έχουμε κρατήσει την Αίθουσα ΗΒΗ για το Σάββατο στις 18:00 για την από κοινού παρακολούθηση σε ζωντανή μετάδοση, της συνέντευξης που παραχώρησε ο Βύρωνας Ρηγινός στον Στράτο Φωτεινέλη, για την τηλεοπτική εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» στο ATTICA CHANNEL. [Περισσότερα εδώ: https://www.autoliveris.gr/2019/12/o-vyronas-ston-strato/

ℹ️ Η προβολή της προγραμματισμένης ταινίας “Tucker the Man and His Dream”, μια εξαιρετική ταινία των @Francis Ford Coppola & @George Lukas 🎞 🎥 θα προβληθεί με πρώτη ευκαιρία στο Εντευκτήριο μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.