Τα Jeep στα χιονισμένα βουνά (video)

By  |  0 Comments
  • Στης μαγευτική Val d’Ayas, στη Β. Ιταλία, η Jeep καλωσορίζει τη χειμερινή περίοδο με τη γκάμα των τετρακίνητων μοντέλων της.
  • Το θρυλικό Wrangler και η σειρά των εκδόσεων Trailhawk θα συμμετέχουν σε μοναδικές χειμερινές δοκιμασίες.
  • Το νέο Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar, το extreme off-road μοντέλο με τα απόλυτα νόμιμα για χρήση στο δρόμο αξεσουάρ θα δώσει επίσης το παρών.

Η Jeep® με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου θα βρεθεί στην Αόστα, στην καρδιά της μαγευτικής Val d’Ayas, σε μια περιοχή που είναι αφιερωμένη στους φίλους της φύσης και των εκτός δρόμου διαδρομών. Στα πλαίσια της παρουσίας της μάρκας οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν σε μια σειρά χειμερινών δοκιμασιών τόσο με το θρυλικό Wrangler, όσο και το σύνολο της σειράς Trailhawk που περιλαμβάνει τα Renegade, Compass και Cherokee.

Οι διαδρομές σχεδιάστηκαν ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κορυφαία συστήματα τετρακίνησης της μάρκας, όπως το Active Drive Low του Renegade και το Rock-Trac του Rubicon, αλλά και συνολικά την ευελιξία των μοντέλων. Παράλληλα, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης θα κρατήσουν σε απόλυτη ασφάλεια τον οδηγό και τους επιβάτες παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Τέλος για τους extreme φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης, το Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar, αποτελεί το καλύτερο δείγμα των δυνατοτήτων εξατομίκευσης που δίνουν τα μοντέλα της μάρκας και μάλιστα με αξεσουάρ που είναι 100% νόμιμα για χρήση στο δρόμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.