Αναβολή Event Σερρών

By  |  0 Comments

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του αυτοκινητοδρομίου περί αναβολής του track day της περιόδου 27-29/3/2020 στη πίστα των Σερρών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι αν και με μεγάλη δυσκολία από πρακτικής απόψεως, βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του αυτοκινητοδρομίου με σκοπό τη διευθέτηση των θεμάτων που έχουν προκύψει.


Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η παύση λειτουργίας του αυτοκινητοδρομίου είναι καθολική, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επικοινωνία και τη συνεννόηση.
Παρά ταύτα, έχουμε θέσει το θέμα εύρεσης καινούργιας ημερομηνίας για τη διενέργεια του αναβληθέντος event, λαμβάνοντας υπόψη τον απαραίτητο όρο της πίστας στην αρχική συμφωνία να προπληρωθεί το 1/3 του συνολικού ποσού της τιμής από τις αρχές Ιανουαρίου για την δέσμευση της ημερομηνίας του event.

Αναμένουμε την απάντησή τους, ευελπιστώντας αυτή να δοθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Με δεδομένο όμως τη πρωτόγνωρη αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί, εκτιμούμε ότι εύκολες και γρήγορες απαντήσεις είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν.
Συζητάμε ακόμα και την διεξαγωγή του τριημέρου μας εμβόλιμα σε κάποια αργία πχ: του Ιουνίου (Αγ. Πνεύματος) ή 28ης Οκτωβρίου.
Ζητούμε τη κατανόηση και την υπομονή σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να προκύψει η βέλτιστη λύση, με άξονα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ημών ως διοργανωτών, των μελών & φίλων του alfisti.gr ως συμμετεχόντων και των υπευθύνων του αυτοκινητοδρομίου Σερρών ως φιλοξενούντων στα δώδεκα χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης διοργάνωσης του ετήσιου event μας.

Εξυπακούεται πως μόλις υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα.

H ομάδα διαχείρισης του alfisti.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.