Έκτακτα μέτρα στον Όμιλο Σαρακάκη

By  |  0 Comments

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τη δημόσια υγεία, προχώρησαν στη λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Αυτά για την προάσπιση της Υγείας και της Ασφάλειας του προσωπικού διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενεργοποιήθηκε η συνεχής ή σε εναλλασσόμενες βάρδιες τηλε-εργασία/εργασία από το σπίτι για περισσότερους από το 50% των εργαζομένων.
Επίσης καλούνται όλοι να επιδείξουν ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα στο θέμα του κορωνοϊου, να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ατομικής υγιεινής και να λαμβάνουν μέτρα προστασίας τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τους χώρο.
Υπενθυμίζουμε πως όσα μέτρα και να πάρει ο εργοδότης, εάν δεν υπάρξει έλεγχος και πειθαρχία, πρώτα από όλα σε προσωπικό επίπεδο, δεν μπορεί να επιτευχθεί μείωση του ρίσκου διάδοσης του κορωνοϊού.
#Saracakis #StayHome #OurPeople #WorkfromHome #Μένουμε_Σπίτι

Αφοι Σαρακάκη

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.