Νέες ημερομηνίες για Electromobilty

By  |  0 Comments

Με αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας απόλυτα τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID-19), η πρώτη Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Electromobility που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 3-5 Απριλίου στο HELEXPO Maroussi, μετατίθεται στις νέες ημερομηνίες 22-24 Μαΐου 2020, στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Electromobility, που υποστηρίζεται από τα μέλη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), έρχεται να παρουσιάσει και να αναδείξει τις νέες τεχνολογίες που εκφράζουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που είναι τα ηλεκτρικά, τα plug-in hybrid, τα full hybrid και τα mild hybrid για ένα καθαρό περιβάλλον.

Στην πολυδιάστατη έκθεση Electromobility οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα νέα μοντέλα και θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τόσο το σήμερα όσο και το αύριο (υποδομές, ταχυφορτιστές κλπ).

Παράλληλα, στο εξίσου σημαντικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της διοργάνωσης Παρασκευή 22 Μαΐου, η θεματολογία θα αναπτυχθεί σε ενότητες από εισηγητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Α) Υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας και προδιαγραφές φόρτισης
Β) Είδη και χρήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Γ) Αυτόνομη οδήγηση
Δ) Πρωτοποριακά προγράμματα ανάπτυξης στη χώρα μας

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Electromobility φέρει ήδη την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς της παγκόσμιας εξέλιξης που έρχεται και στη χώρα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.