Η Lime για την προώθηση της μικροκινητικότητας

By  |  0 Comments
Η Ελλάδα αναμένεται να γίνει μια από τις πρώτες χώρες στον κόσμο με μια ολοκληρωμένη σειρά κανόνων για οχήματα μικροκινητικότητας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις κοινές λύσεις έξυπνης μετακίνησης, η Lime ενθαρρύνει την προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει τάξη σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα μεταφορών.

“Την προηγούμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τη μικροκινητικότητα που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών, υποβλήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πρόκειται για μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη που μπορεί να ορίσει σαφώς ένα σύνολο κανόνων που πρέπει να ακολουθούν οι χρήστες μικρών ηλεκτρικών οχημάτων, έτσι ώστε η ασφάλεια να παραμείνει προτεραιότητα. Η προτεινόμενη νομοθεσία θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τη σχέση μας με τις διοικήσεις πόλεων σε όλη την Ελλάδα όσον αφορά τη διαχείριση του αστικού χώρου. Ζητούμε συνεχή ευελιξία από την πλευρά των κεντρικών και τοπικών διοικήσεων, προκειμένου για την ανάπτυξη της μικροκινητικότητας ως υπηρεσία σε άτομα όταν παρέχονται από φορείς όπως η Lime.” – επεσήμανε ο Petko Anchev, Διευθυντής Επιχειρήσεων της Lime για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Μέχρι σήμερα, οι χρήστες των οχημάτων της εταιρίας Lime έχουν ολοκληρώσει περίπου 2 εκατομμύρια μετακινήσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη. Το 2021 η Lime θα προωθήσει το σχέδιό της για περαιτέρω επέκταση σε ολόκληρη τη χώρα. Η υπηρεσία που παρέχεται από την εταιρεία καθιερώθηκε ως προτιμώμενος τρόπος για τους ντόπιους και τους τουρίστες να μετακινούνται σε κεντρικές αστικές περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στην πράσινη μετακίνηση, ενώ παράλληλα επιδιώκει να συνεχίσει την συνεργασία της με τις αρχές.

Σχετικά με την Εταιρία Lime

H εταιρεία Lime είναι η κορυφαία πάροχος μικροκινητικότητας στον κόσμο που συνδέει τους πολίτες με τους προορισμούς τους για μια πιο υγιή, καθαρότερη και πιο λειτουργική πόλη. Συνεργάζεται στενά με τους τοπικούς ενδιαφερόμενους και παράγοντες για να αντιμετωπίσει τις πιο πιεστικές προκλήσεις των πόλεων και τις εξελισσόμενες ανάγκες μεταφορών, για την απρόσκοπτη και ασφαλή κίνηση των ανθρώπων που εκτείνονται στον αστικό χώρο. Η Lime έχει τροφοδοτήσει πάνω από 200 εκατομμύρια μετακινήσεις σε πέντε ηπείρους, παρέχοντας ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα ως καθαρή εναλλακτική λύση αντί της χρήσης αυτοκινήτων. Μέρα με την μέρα, η Lime επαναπροσδιορίζει το μέλλον μιας Πόλης Πρώτα για τον Πολίτη , ενός χώρου που σχεδιάζεται και τροφοδοτείται από τους ανθρώπους. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.li.me

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.