Έτοιμη η Ανάβαση Πάρνηθας (upd)

By  |  0 Comments

Η Ανάβαση Πάρνηθας, την Κυριακή, η πιο διάσημη ανάβαση της Αττικής, που αναβίωσε η ΦΙΛΠΑ πριν από 4 χρόνια, είναι μια εκδήλωση που πολλοί φίλοι του Ιστορικού αυτοκινήτου περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο.

Η συναρπαστική ανάβαση διοργανώνεται με συνέπεια και με μεγάλη επιτυχία από τη λέσχη πάνω στην κλασσική διαδρομή που έχει αφήσει εποχή! Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 10.00 μετά το Τελεφερίκ και η εκκίνηση θα γίνει στις 12.00 από το Μετόχι, ένα σημείο περίπου 400 μέτρα μετά το τελεφερίκ, όπου γινόταν η εκκίνηση της ανάβασης τα παλιά χρόνια. Εκεί, στις 11.00 θα προηγηθεί μια εκδήλωση στη μνήμη των παλιών αγωνιζομένων όπου θα παραστούν επίσημοι καλεσμένοι της λέσχης.Όπως πάντα, ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός στη διάρκεια της εκδήλωσης για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να απολαύσουν την οδήγηση με ασφάλεια. Στη διαδρομή θα γίνουν 3 ΕΔΑ με τις ανάλογες χρονομετρήσεις. Ο τερματισμός φέτος θα γίνει στο καταφύγιο στο Μπάφι. Τα πρώτα 6 πληρώματα θα βραβευθούν και θα λάβουν έπαθλα.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα και Youngtimers με κάρτα FIVA ή FIA σε ισχύ. 

Ετοιμάστε το αγαπημένο σας ιστορικό αυτοκίνητο και δοκιμάστε τις δυνατότητες σας εκεί όπου οι πιο διάσημοι οδηγοί αγώνων έχουν περάσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους!

Δήλωση Συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.philpa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.