Hyundai: Η πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων σήμερα

By  |  0 Comments
  • Η Hyundai συγκεντρώνει τα θετικότερα συναισθήματα στο ελληνικό διαδίκτυο
  • Αποτελέσματα από δύο ανεξάρτητες μελέτες sentiment analysis αναδεικνύουν ομόφωνα τη Hyundai να συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σχόλια σε απόλυτο αριθμό, αλλά και ως ποσοστό επί συνόλου σχολίων ανά μάρκα, με την εντονότερη συνολική απήχηση στο διαδίκτυο το 2021.

Η έναρξη του 2022 βρίσκει την Hyundai να κατακτά την καρδιά του ελληνικού κοινού, το οποίο εκδηλώνει τα περισσότερα θετικά συναισθήματα για τη Hyundai στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δύο ανεξάρτητες έρευνες.

Η πρώτη έρευνα προέρχεται από τον ασφαλιστικό συμβουλευτικό οργανισμό Compare the Market, που ανέλυσε στις χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας τις αναδημοσιεύσεις στα social media οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για μάρκες αυτοκινήτου. Στην έρευνα αυτή αναδείχθηκε η Hyundai ως η μάρκα για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

Η δεύτερη έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών NewsRelate που εξειδικεύεται σε αναλύσεις συναισθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Στην έρευνα αυτή, η Hyundai κατατάσσεται επίσης ως η πιο αγαπημένη μάρκα, ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες mainstream μάρκες, καθώς συγκεντρώνει τα πολυπληθέστερα θετικά γραφόμενα στο ελληνικό διαδίκτυο, τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και αναλογικά με το σύνολο των δημοσιεύσεων που αφορούν στη κάθε μάρκα. Η ίδια κορυφαία κατάταξη της Hyundai συνεχίζεται και στις μετρήσεις συνολικής θετικής απήχησης και αντιδράσεων χρηστών σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα.

«Στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο του αυτοκινήτου, η εμπειρία του πελάτη από τον κόσμο μίας μάρκας είναι πολυσύνθετη και μακροχρόνια. Στη Hyundai ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη της θετικής εμπειρίας, κατασκευάζοντας αυτοκίνητα ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, που ξεχωρίζουν για την αναγνωρισμένη αξιοπιστία και τον σχεδιασμό τους και, επιπλέον, την απολαυστική οδήγηση – και τα προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό μέσα από ένα πανελλαδικό Δίκτυο προσανατολισμένο στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Όλα αυτά είναι πηγές θετικών συναισθημάτων και ο απόηχος είναι έκδηλος.» δήλωσε ο Ανδρέας Χριστοφορίδης, Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς.

«Η σημερινή καταξίωση της Hyundai στις καρδιές των Ελλήνων είναι το ωραιότερο επιστέγασμα και επιβεβαίωση της διαρκώς ανοδικής εμπορικής πορείας της Hyundai στην ελληνική αγορά. Το 2021 λανσάραμε τις «μηχανές συγκίνησης» που υπογράφουν με το γράμμα Ν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το εμπνευσμένο οικογενειακό Crossover BAYON, όπως και τη νέα, πλήρως εξηλεκτρισμένη γενιά του TUCSON, που βραβεύθηκε ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» το 2022. Η νέα χρονιά θα δώσει ακόμη περισσότερες αφορμές για θετικά συναισθήματα στο ελληνικό κοινό, με πρωτοποριακά μοντέλα και εμπειρίες που θα μας ενθουσιάσουν όλους», δήλωσε ο Νάσος Δέδες, Διευθυντής Marketing της Hyundai Ελλάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγάπη είναι αμοιβαία. Η Ελλάδα είναι ιστορικά το πρώτο ευρωπαϊκό έδαφος στο οποίο επέλεξε η Hyundai να φέρει τα πρώτα αυτοκίνητά της. Μάλιστα η Hyundai Ελλάς έχει στο ενεργητικό της βραβευθεί από την Hyundai Motor Company ως ο Καλύτερος Εισαγωγέας παγκοσμίως, με πρόσθετες πανευρωπαϊκές διακρίσεις στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.