KYMCO ΑGILITY S 125 Euro5: Η πόλη έχει νέο πρωταγωνιστή

By  |  0 Comments

Η Kymco αποφάσισε να επεκτείνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αστική μετακίνηση και παρουσιάζει τη νέα σειρά Agility S προδιαγραφών Euro5, αρχής γενομένης με την έκδοση των 125cc.

To κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει γίνει πραγματικός εφιάλτης, η τιμή της βενζίνης βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη και ο Covid-19 συνεχίζει να μας απειλεί με κάθε τρόπο. Η λύση δεν είναι άλλη από ένα scooter, πολύ περισσότερο όταν αυτό ανήκει στη θρυλική οικογένεια Agility, την εμπορικά πλέον επιτυχημένη της Kymco σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σταθερή αξία

Το όνομα Agility δεν χρειάζεται συστάσεις, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της χρηστικότητας αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να φτάνουν στη δουλειά τους on time”και για όσους δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και χρήμα σε καθημερινή βάση. Η κίνηση της Kymco είναι απόλυτα στοχευμένη, καθόσον το νέο Agility S 125 απευθύνεται και στους οδηγούς αυτοκινήτων. Η δυνατότητα που υπάρχει πλέον στη χώρα μας, να μπορούμε δηλαδή να οδηγήσουμε δίκυκλα 125cc με δίπλωμα αυτοκινήτου, δίνει την εύκολη λύση για άμεση απόκτηση σε ένα πραγματικά τεράστιο κοινό. Αυτό το ίδιο κοινό όμως είναι ακόμα πιο απαιτητικό, επιζητώντας κάτι το ξεχωριστό, κάτι που να καλύπτει απόλυτα τις χρηστικές του ανάγκες, κάτι που να μην αφήνει αδιάφορο το βλέμμα των περαστικών, ένα μοντέλο με χαρακτήρα και όμορφη διαχρονική εμφάνιση.

Nέα σχεδίαση και χαρακτήρας

Το κέντρο σχεδιασμού που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία ανέλαβε δράση και το τελικό αποτέλεσμα μόνο σαν εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί! Ο ανασχεδιασμός είναι ολοκληρωτικός και αποπνέει sport χαρακτηριστικά, κάτι που προσδιορίζεται άμεσα από το γράμμα “S”στο όνομα του μοντέλου. Ο φωτισμός είναι fullLED, με το νέο προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας) και να πλαισιώνεται από πλήρως ανασχεδιασμένα πλαστικά μέρη, φλας και ζελατίνα. Η όλη σχεδίαση αναδύει μια πλέον σπορτίβ εικόνα, με νέα αεροδυναμική, ειδικά μελετημένη για να κατευθύνει τη ροή του αέρα μακριά από τον οδηγό. Τα όργανα είναι τελείως νέα και απόλυτα σύγχρονα, μαρτυρώντας scooter premium κατηγορίας. Η υψηλής ανάλυσης διπλή οθόνη LCD είναι ορατή σε όλες τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού, διαθέτει από βολτόμετρο έως και στροφόμετρο(!), με τις πολυάριθμες ενδεικτικές λυχνίες να βρίσκονται στο επάνω μέρος της για να είναι εύκολα αναγνώσιμες κατά την οδήγηση.

Χρηστικότητα και ασφάλεια πάνε μαζί

Το νέο Agility S 125 διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που έχουν κάνει τα μοντέλα της οικογένειας τόσο διάσημα και φιλικά προς τον χρήστη. Εξαιρετικά αξιόπιστο σε βάθος χρόνου και απίστευτα οικονομικό σε κατανάλωση, με πολύ προσεγμένα εξαρτήματα και χαμηλό κόστος λειτουργίας, αλλά πάνω από όλα με μία επίπεδη πλατφόρμα και μια χαμηλή θέση οδήγησης. Χάρη στο συνδυασμό τροχών 16 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, ο αναβάτης απολαμβάνει απίστευτη ευελιξία, κορυφαία οδική συμπεριφορά και υψηλού βαθμού ενεργητική ασφάλεια. Το σύστημα πέδησης με δισκόφρενα σε κάθε τροχό διαθέτει σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS) και οι τροχοί έχουν αποκτήσει νέες και ελαφρύτερες ζάντες με διαιρούμενες ακτίνες και αποκλειστική σχεδίαση. Ιδιαίτερη μνεία στις τελείως νέες αναρτήσεις, όπου το τηλεσκοπικό πιρούνι των 37mm και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ θέτουν νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι ευρύχωρος και πολύ χρηστικός, χάρη στην ύπαρξη δύο αφαιρούμενων διαχωριστικών πάνελ και πρίζας παροχής ρεύματος12V, ενώ κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει και ένα κράνος τύπου Jet. Πέραν του απόλυτα επίπεδου πατώματος, η χρηστικότητα αυξάνεται κατακόρυφα μέσω μίας ακόμα παροχής ρεύματος σε μορφή θύρας USB πάνω στην ποδιά, με την τοποθέτηση της τάπας του δοχείου καυσίμου κάτω από το τιμόνι (άρα δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας), με την ύπαρξη γάντζου ανάρτησης αντικειμένων, όπως επίσης και μιας θήκης για μικροαντικείμενα στη δεξιά πλευρά της ποδιάς.

Κινητήρια αναβάθμιση

Ο Euro5 κινητήρας διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού στην τροφοδοσία και έχει βελτιστοποιηθεί από άποψη απόδοσης και κατανάλωσης μέσα από σημαντικές βελτιώσεις στα μηχανικά του μέρη και τη μετάδοση CVT. Με νέα κυλινδροκεφαλή και εκκεντροφόρο, αλλά και τελείως νέα τελική μετάδοση, οι επιταχύνσεις είναι πολύ καλύτερες από πριν, τόσο από στάση όσο και εν κινήσει (ρεπρίζ).

Στην έκδοση των 125cc η ιπποδύναμη βρίσκεται στους 10,6Hp, δύο δηλαδή περισσότερους σε σύγκριση με το Agility 16+ 125, ενώ σημαντικά αυξημένη είναι και η τιμή της παρεχόμενης ροπής, χωρίς αντίστοιχη αύξηση στις στροφές του κινητήρα. Το εργοστάσιο εγγυάται ακόμα πιο χαμηλή κατανάλωση, η οποία -σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων- προσφέρει αυτονομία που μπορεί να αγγίξει τα 300 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες!

Χρώματα και τιμή

Το Agility S 125i Ε5 διατίθεται στην τιμή των 2.795€ σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/BlueGolden Grey και Graphite Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα www.kymco.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.