Με 70 Συμμετοχές εκκινεί το Arcadia Classic Tour 2022

By  |  0 Comments

Με καλοκαιρινή διάθεση και 70 συμμετοχές θα εκκινήσει αύριο στη Μαρίνα Πατρών, ο διήμερος αγώνας 8ο Arcadia Classic Tour 2022.

Η ΕΛΙΑ με την αρωγή του ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και του ΑΡΣΟΕ ετοίμασε μια καλοκαιρινή εκδήλωση, μέσα  στη μαγεία του ορεινού αρκαδικού τοπίου. Με 275 χιλιόμετρα διαδρομής και 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό διήμερο.

Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στην διεκδίκηση των ποθητών θέσεων γενικής και κατηγοριών/ κλάσεων ενώ πολλές προβλέπεται να είναι και οι ομάδες που θα δηλωθούν.

Ο ήπιος καλοκαιρινός καιρός της ορεινής Πελοποννήσου θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν και να απολαύσουν τις υπέροχες αρκαδικές διαδρομές. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο Σκέλος το Σάββατο στις 13:01 . Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 170 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 7 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας αναμένεται να τερματίσουν στην φιλόξενη Δημητσάνα στις 17:30.

Την Κυριακή ακόμη 105 χιλιόμετρα και 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα και την απονομή.

Η οργανωτική επιτροπή εύχεται σε όλους έναν ευχάριστο και ασφαλή αγώνα. Ραντεβού στην Πάτρα το Σάββατο για την αφετηρία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.