Εκλογές στον ΣΟΑΑ

By  |  0 Comments

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, προκηρύχθηκαν εκλογές στον ΣΟΑΑ. Η διενέργεια των εκλογών του ΣΟΑΑ θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου του 2023 στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά, Ακτή Κονδύλη 24. Παραθέτουμε την σχετική επιστολή του Προέδρου, Μάριου Ηλιόπουλου.

Αγαπητά μέλη του ΣΟΑΑ,
Αγαπητοί συναθλητές,
Αγαπητοί φίλοι,

Όλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Όπως όλοι γνωρίζετε διανύω μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τα γεγονότα του προηγούμενου μήνα μιλούν από μόνα τους. Όπως ανακοίνωσα και στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν θα συνεχίσω να είμαι ενεργός Πρόεδρος του ΣΟΑΑ και πιστεύω πως πρέπει να πάμε άμεσα
σε εκλογές. Το Δ.Σ. κατανοώντας πλήρως τη θέση μου, σχεδόν σύσσωμο συμφώνησε πως πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογές.

Ως εκ τούτου η διενέργεια των εκλογών του ΣΟΑΑ θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου του 2023 στα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά, Ακτή Κονδύλη 24.

Προσκαλώ όλους τους φίλους του Σπορ που έχουν ανιδιοτελή αγάπη σε αυτό που λατρέψαμε, να συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια νέα, δυναμική και δίκαιη διοίκηση, χωρίς υπόγειες ατζέντες, μικρομάγαζα και μικροσυμφέροντα, χωρίς καμία έμμεση ή άμεση υποδούλωση σε όποια συμφέροντα είναι ενάντια στο Σπορ που αγαπάμε.

Μάριος Ηλιόπουλος

Πρόεδρος Σ.Ο.Α.Α.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.