Με έξι νέα μέλη ενισχύεται το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

By  |  0 Comments

Με το δεξί μπήκε στο 2023 «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» (ΑτΧ), καθώς έξι έμπειροι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου εντάχθηκαν χθες στο δυναμικό του. Ενισχυμένο πλέον το ΑτΧ συνεχίζει την αναδιοργάνωσή του, με επόμενο βήμα την αναθεώρηση/ανανέωση του καταστατικού του. Ενώ ενδεικτικό της αυξανόμενης απήχησής του είναι το γεγονός ότι φέτος υπήρξε μια άνευ προηγουμένου πληθώρα αιτήσεων/υποψηφιοτήτων για ένταξη θεσμό.

Την πρώτη Γενική Συνέλευσή του για το 2023 πραγματοποίησε, χθες 31 Ιανουαρίου 2023, ο δημοσιογραφικός θεσμός Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, στα Γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (αίθουσα «Γεώργιος Αναστασόπουλος»).

Πριν από τη συνεδρίαση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου Χρήστου Φωτιάδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το ΔΣ και τα μέλη του θεσμού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Κατά τη ΓΣ, αποφασίσθηκε, ως κυρίαρχο ζήτημα της ημερήσιας διάταξης, η εγγραφή νέων μελών, μετά από τη σχετική ψηφοφορία και βάσει του Καταστατικού, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις που προέκυψαν μετά την πρόσφατη αποχώρηση ως αγαπητών συναδέλφων – εκλεκτόρων, λόγω συνταξιοδότησης & ορίου ηλικίας.

Συγκεκριμένα, στο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα εντάσσονται (με αλφαβητική σειρά) οι συνάδελφοι:

  1. Αποστολόπουλος Χρήστος
    (περιοδικό 4 Τροχοί, Αρχισυντάκτης www.4troxoi.gr)
  2. Γιαννούλας Νίκος
    (gazetta.gr, Διευθυντής gmotion by gazzetta)
  3. Καλογερόπουλος Γιάννης
    (motorone.gr, Αρχισυντάκτης)
  4. Λημναίος Γιάννης
    (όμιλος 24media, Automotive Managing Editor)
  5. Σαλούρος Μανώλης
    (περιοδικό 4 Τροχοί, www.4troxoi.gr, Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΥΔΑΜ)
  6. Τσιγκρής Γιάννης
    (motorone.gr, head of content production)

Ο θεσμός Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, με ιστορία 16 ετών, εξελίσσεται διαρκώς και ανανεώνεται, επιδιώκοντας να είναι δραστήριος και συμμέτοχος στα δρώμενα του κλάδου του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Γιατί σε μια περίοδο ομολογουμένως δύσκολη για όλους, λόγω των επιπτώσεων από τις γεωπολιτικές κρίσεις και την πανδημία που προηγήθηκε, αυτό που προέχει είναι η ενότητα και η κοινή προσπάθεια, ώστε να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όσον αφορά τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται, διεθνώς, γύρω από την αυτοκίνηση.

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, τα μέλη του θεσμού έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές για ασφαλείς διαδρομές και ευημερία του κλάδου των συντακτών αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.