Με 10 ελληνικά πληρώματα εκκινεί το TRANSYLVANIA VINTAGE TOUR 2023 (video)

By  |  0 Comments

Με 21 συνολικά πληρώματα, μεταξύ των οποίων και 10 ελληνικά,  θα εκκινήσει το TRANSYLVANIA VINTAGE TOUR που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Τρανσυλβανίας, το διάστημα 24 με 28 Ιουνίου.  Με 912 χλμ διαδρομής και 15 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό πενθήμερο, στην όμορφη και ανεξερεύνητη Τρανσυλβανία

Το TRANSYLVANIA VINTAGE TOUR αποτελεί την δεύτερη εκδήλωση του TRIATHLON TROPHY 2023, του διεθνούς επάθλου που έχει προκηρύξει το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ με την Scuderia Campidoglio και την R.R.R.A. Συνολικά 17 Πληρώματα από 7 χώρες θα κατευθυνθούν την επόμενη εβδομάδα προς την Ρουμάνια. Εκεί θα συναντήσουν τα 4 τοπικά πληρώματα από την «οικοδέσποινα» διοργανώτρια R.R.R.A. μια από τις πλέον δυναμικές λέσχες κλασικού αυτοκινήτου της Ρουμανίας.

Ο χαρακτηριστικός ήπιος καλοκαιρινός καιρός της Κεντρικής Ευρώπης και οι προσεκτικά επιλεγμένες διαδρομές θα επιτρέψει στα πληρώματα να πλοηγηθούν με ασφάλεια και να απολαύσουν τα μοναδικής ομορφιάς τοπία γνωρίζοντας από κοντά μια άλλη πλευρά της Ρουμανίας, την γεμάτη ιστορία Τρανσυλβανία, δοκιμάζοντας παράλληλα οχήματα και πληρώματα εκτός των συνηθισμένων ελληνικών διαδρομών. Ο διοικητικός και τεχνικός Έλεγχος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Ramada by Wydham στην ιστορική Oradea. Εκεί και η αφετηρία, την Κυριακή 25 Ιουνίου όπου το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο σκέλος στις 10:01. Οι συμμετέχοντες, αφού διανύσουν σχεδόν 240 χιλιόμετρα θα καταλήξουν στην Cluj-Napoca.

Η δεύτερη μέρα ξεκινά με ακόμη 220 χιλιόμετρα όπου περνώντας μέσα από μεσαιωνικές πόλεις και παραδοσιακούς οικισμούς οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν στο παραμυθένιο Sibiu.

Η τρίτη μέρα περιλαμβάνει περίπου 242 χιλιόμετρα μεταξύ των οποίων και την περίφημη ανάβαση του Transfagarasan όπου και η ομώνυμη ΕΔΑ με ξεχωριστή αθλοθέτηση για τους διακριθέντες, πριν τον τερματισμό στην ιστορική ακρόπολη της Sighisoara όπου και η διαμονή εντός του μεσαιωνικού οικισμού.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

https://www.triskelion.gr/provisional-entry-list-prosorinos-pinakas-symmetehonton-1

Την τελευταία μέρα και μετά από 211 χιλιόμετρα, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τα καστρα Kalnoky και Bran (όπου και ο τερματισμός του αγώνα).

Έχοντας θέσει όριο τις 25 συμμετοχές, λόγω της φύσης του αγώνα και της ιδιαιτερότητας των σημείων επίσκεψης, το TRANSYLVNANIA VINTAGE TOUR 2023 αποτελεί τoν δεύτερο εκτός Ελλάδας αγώνα για το 2023 σε συνεργασία με την R.R.R.A.. Αποτελεί δε μέρος του TRIATHLON TROPHY 2023, του διεθνούς επάθλου , με 3 αγώνες (απομένει το Tour du Péloponnèse τον Οκτώβριο).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.