Time Speed Distance Regularity Rally

By  |  0 Comments

Ο AC3 (Argolis Classic Car Club), συνδιοργανώνει με τον ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ, το Time Speed Distance Regularity Rally ιστορικών αυτοκινήτων, το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2023, το οποίο προσμετρά στο AC3 /Argolis Historic Trophy 2023 με συντελεστή 1.

T.S.D. Regularity Rally, μία εκδήλωση έξω από τα συνηθυσμένα που αποσκοπεί στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Χαρακτηριστικά του Ράλλυ, ο γρήγορος ρυθμός, η απαιτητική πλοήγηση ως βαθμός δυσκολίας, η σταθερή ΜΩΤ στο μεγαλύτερο μήκος των Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας και οι ελάχιστες (για λόγους ασφαλείας) αλλαγές Μ.Ω.Τ. να γίνονται πάνω σε σχήματα (τουλίπες) του Road book. Η διαδρομή περιλαμβάνει, παλιές απαιτητικές οδηγικά Ακροπολικές Ειδικές Διαδρομές, με καλό οδόστρωμα στην Αττική και Βοιωτία.

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί 09:00 -10:30 στο Δήμο Φυλής, Χασιάς, σε Δημοτικό χώρο στάθμευσης δίπλα στο Café Caprice, όπου θα εγκατασταθεί η γραμματεία της εκδήλωσης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και οι συμμετέχοντες θα καλύψουν περίπου 245 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 10 Ε.Δ.Α. με Μ.Ω.Τ έως 50 χλμ/ώρα. Οι δορυφορικές χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α. θα γίνουν, από την Anube Sport καθώς και η έκδοση των αποτελεσμάτων. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου.

Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν:

(α). γενική κατάταξη Regularity: κατηγορία /υψηλής ΜΩΤ, ή την κατηγορία /Μεσαίας Μ.Ω.Τ, που προτείνεται για πληρώματα με αυτοκίνητα μικρότερα των 1300 cc, για μικρότερη καταπόνηση τους ή για πληρώματα με διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα. Όσα πληρώματα επιλέξουν να συμμετάσχουν με οχήματα ΜΙΝΙ, πλέον της Γενικής Regularity, θα έχουν και ξεχωριστή κατάταξη. (β). Κατάταξη Touring Sport, με Ε.Δ.Α. σε ιδανικό χρόνο και απόσταση.

Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1960-1992, ενώ τα αυτοκίνητα κατηγορίας GT/ Youngtimers, από 1993-2002 γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης. Έπαθλα θα απονεμηθούν: (α). Στο 1ο πλήρωμα γενικής κατάταξης, στα τρία (3) πρώτα πληρώματα υψηλής ΜΩΤ, στα τρία (3) πρώτα πληρώματα μεσαίας Μ.Ω.Τ, στα τρία (3) πρώτα πληρώματα με οχήματα ΜΙΝΙ. (β). Στα έξι (6) πρώτα πληρώματα της κατηγορίας Touring Sport, και σε πληρώματα κατηγορίας GT εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες σύμφωνα με τον κανονισμό. Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα 100 ευρώ και περιλαμβάνει • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης •Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα,έπαθλα, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κ.ά.

Δηλώσεις Συμμετοχής εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο, γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.