ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023

By  |  0 Comments

Η μοναδική έκθεση για τους φίλους του αυτοκινήτου επανέρχεται μετά από 4 χρόνια με πολλές πρεμιέρες νέων μοντέλων στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Στη φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη παρουσίασή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου. Παράλληλα, τα νέα SUV θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Από την έκθεση δε θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι δε επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000.

Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στην αίθουσα Φάρος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Δευτέρα – Παρασκευή: 15:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00- 21:00

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.