Η AIXAM στην Ελλάδα

By  |  0 Comments

Η Automotivo, φέρνει στην Ελλάδα τον ηγέτη της μικροκινητικότητας. Από 11.490 ευρώ.

Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη ξεκίνησε τη συνεργασία της ως αποκλειστικός εισαγωγέας της AIXAM στην Ελλάδα, η οποία κατέχει πρώτη θέση στην Ευρώπη στα τετράκυκλα οχήματα ασφαλούς ταχύτητας (L6) και θα δώσει μια νέα μορφή στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

ΑΙΧΑΜ-crossover
Η AIXAM χαρακτηρίζεται από γαλλική φινέτσα και ιαπωνική αξιοπιστία και παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας, καινοτομίας, αποδοτικότητας και ασφάλειας, όλα συσκευασμένα σε ένα μικρό πακέτο και διαθέσιμα ακόμα και σε άτομα χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για οχήματα που προσφέρουν τόσο απόδοση όσο και βιωσιμότητα, η αντιπροσωπεία φέρνει μια σειρά από minicars που είναι σίγουρο ότι θα αρέσουν.

Ασυναγώνιστη Αποδοτικότητα:
Τα minicars της AIXAM έχουν σχεδιαστεί με προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά φιλικά το περιβάλλον, με σκοπό να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης, ελαχιστοποιώντας το οικολογικό τους αποτύπωμα.

Αστική Περιπέτεια:
Η μετακίνηση στην πόλη με την κίνηση και τις στενές θέσεις στάθμευσης γίνεται παιχνιδάκι. Το συμπαγές μέγεθός των minicars της AIXAM τα καθιστά την ιδανική επιλογή για τους αστικούς εξερευνητές.

Προσωπική Έκφραση:
Το γεγονός ότι είναι μικρά δε σημαίνει ότι δεν έχουν χαρακτήρα. Τα minicars της AIXAM διατίθενται με μια σειρά επιλογών εξατομίκευσης, ώστε να μπορείτε πραγματικά να κάνετε το όχημά σας μια επέκταση της προσωπικότητάς σας.

Ανταγωνιστική Αξία:
Τα minicars της AIXAM προσφέρουν μια σύνθεση προσιτότητας και ποιότητας καθώς και ασφαλείς λύσεις μεταφοράς σε 4 τροχούς με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης, χωρίς περιορισμούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.