7ο Rally Regularity Κορίνθου 2023

By  |  0 Comments

Πιστοί από το 2016 στο ραντεβού, οι “κλασσικοί” θα συναντηθούν για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ, το 7ο Rally Regularity Κορίνθου που θα γίνει την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023.

Τα 170+ χιλιόμετρα και οι 8 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας θα οδηγήσουν τα πληρώματα του αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity της ΟΜΑΕ – το 7ο Rally Regularity Κορίνθου – μέσα από τις ομορφότερες διαδρομές της Κορινθίας, αυτή την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη  2023.

Ο αγώνας έχει νέο σχεδιασμό, οι ΜΩΤ των 8 δοκιμασιών έχουν στόχο την διασκέδαση με κύριο γνώμονα πάντα την ασφάλεια χωρίς υπερβολές με περισσότερες από 60 δορυφορικές μετρήσεις με την χρήση του Ελληνικού συστήματος χρονομέτρησης ακριβείας TrailTrack.

Η διαδρομή έχει καταγραφεί με ακρίβεια μέτρου με τη χρήση του οργάνου ακριβείας TrailTrip, με αισθητήρα σε πίσω δεξί τροχό προσθιοκίνητου οχήματος και ελαστικά χαμηλού προφίλ με στόχο πάντα τη μέγιστη ακρίβεια. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτω απο το άγαλμα του Πήγασου.

Η διαδρομή του αγώνα, μια μικρή Οδύσσεια μέσα στα όρια της Κορινθίας, θα μας ταξιδέψει από την λίμνη Βουλιαγμένης και το ακρωτήριο Ηραίο, στον Όσιο για μια σφικτή κατάβαση, στις ακροπολικές Ντράσσα και Αγ. Ιωάννη, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Αρχαίες Κλεωνές και η Αρχαία Νεμέα καθώς και αρκετές ακόμα εκπλήξεις!


Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων. Ο αγώνας θα έχει νέο σχεδιασμό, με αφετηρία την Κόρινθο και τερματισμό στην Αρχαία Κόρινθο.

Στο παρακάτω link θα βρείτε την φόρμα συμμετοχής
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7URf9rz2vMEjZYYI0lhc7xg9Md45UEreUHApVlgAPlDwyug/viewform

Αρωγός στην διοργάνωση ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου και Χορηγός η Würth Hellas SA
Για την επικοινωνία φροντίσουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας,www.alak.gr και στο τηλέφωνο 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.