Ανατροπή στην Regularity

By  |  0 Comments

την πρωτοπορία της Κατηγορίας Regularity ανέβηκαν οι Αθανάσιος Ντζουμάνης-Βασίλειος Τσομπανίδης με Lancia Fulvia Coupe, έπειτα από το δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Το Σάββατο, οι αγωνιζόμενοι της κατηγορίας Regularity εκκίνησαν από την Ιτέα, πέρασαν από τα Πεντεόρια, το Μαλανδρίνο, το Κόκκινο, το Λευκαδίτι, τους Δελφούς, καταλήγοντας στην Οίτη για την πρώτη ανασυγκρότηση. Στη συνέχεια, διήλθαν από το Οινοχώρι, τα Καστέλλια, την Καλοσκοπή, το Προσήλιο και διανυκτέρευσαν και πάλι στην Ιτέα.

Στη δεύτερη θέση είναι οι Κυριάκος Φαρμάκης-Μαρία Αθανασοπούλου με Volvo 122 S του 1964, εμπρός από τους περσινούς θριαμβευτές, Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου-Μανώλη Δημακαρέα που σκαρφάλωσαν πέντε θέσεις με το Volkswagen Golf II του 1985. Τέταρτοι βρίσκονται οι Γεράσιμος Κατοχιανός-Δημήτρης Σταυρόπουλος με ένα Ford Fiesta MKI που έκαναν αντεπίθεση διαρκείας το Σάββατο, με τους Άρη Γεωργουσόπουλο-Νίκο Κοντοπό να είναι στην πέμπτη θέση με ένα Toyota Celica ST του 1973. Μια θέση ανέβηκαν σε σχέση με την Παρασκευή οι Αλέξανδρος και Δημήτρης Μουρίκης με ένα Ford Fiesta του 1984 που είναι έκτοι, εμπρός από τους μέχρι πρότινος τρίτους στην κατάταξη, Δημήτριο και Ελευθέριο Λιάκο που υποχώρησαν τέσσερις θέσεις το Σάββατο με μία BMW 1502 του 1975.

Το μικτό Αυστριακό πλήρωμα των Harald HekerleBrigitte Schneider με το πορτοκαλί Datsun 240Z του 1971 είναι στην όγδοη θέση, έχοντας πιο πίσω τους Τούρκους, περσινούς Πρωταθλητές στη χώρα τους στην κατηγορία Regularity, Selim BaciogluHandan Bacioglu με Mercedes Benz 230/4. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Κυριάκος Κοφινάς-Γιώργος Τζαβάρας με Volkswagen Golf II του 1989.

Σήμερα, τα πληρώματα θα εκκινήσουν το πρωί από την Ιτέα και θα διέλθουν από την Αράχοβα, την Αμφίκλεια, την Τιθορέα και τη Λιβαδειά, καταλήγοντας στην Αρβανίτσα για την ανασυγκρότηση. Στη συνέχεια, μέσω Αλεποχωρίου και Ψάθας, θα περάσουν από τα Μέγαρα και θα τερματίσουν στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2023, την Ελευσίνα.

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκονται ο Δήμος Ελευσίνας, η Ελευσίνα, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023η Superfast Ferriesη SP Tablewareη Seajets και η Cosmote TV.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (historicacropolis.gr) και στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων (https://webapp.sportity.com/channel/2023historicREG) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.