Επιστροφή σε Ακροπολικά χώματα για τους Παυλίδη- Harryman

By  |  0 Comments

Το πλήρωμα της Step Racing επιστρέφει το τριήμερο 3-5 Νοεμβρίου στους Ελληνικούς αγώνες συμμετέχοντας σε ένα ξεχωριστό Ράλλυ. Οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman θα δώσουν το παρών στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων, έναν θεσμό της FIA με διεθνές κύρος.

Ο οδηγός από τη Θεσσαλονίκη με πολλές παραστάσεις από το διεθνές στερέωμα τα τελευταία χρόνια, με πέντε τερματισμούς σε Ράλλυ Μόντε Κάρλο αλλά και συμμετοχή με πλήρες πρόγραμμα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος φέτος, επιστρέφει στους Ελληνικούς αγώνες με το νέο του  απόκτημα, ένα εργοστασιακό Fiat 131 Racing με το οποίο φιλοδοξεί να συμμετέχει σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Είναι η πρώτη φορά που θα οδηγήσω ένα ιστορικό αυτοκίνητο και μάλιστα με τέτοιες περγαμηνές. Πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συμμετείχα σε αγώνα με πισωκίνητο και ανυπομονώ για τη νέα αυτή εμπειρία” δήλωσε ο Έλληνας οδηγός που θα οδηγήσει το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στον αγώνα: “Το σφιχτό χρονοδιάγραμμα από τη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα το αυτοκίνητο μέχρι την ημερομηνία του αγώνα και η απαραίτητη προετοιμασία του δεν μας επέτρεψαν να το δοκιμάσουμε στο χώμα. Η πρώτη μας ουσιαστικά επαφή θα είναι στην πρώτη ειδική και ευελπιστώ να προσαρμοστώ γρήγορα στις απαιτήσεις του, με τις πολύτιμες συμβουλές του συνοδηγού μου Allan Harryman που έχει τεράστια εμπειρία και με αντίστοιχες κατασκευές” συμπλήρωσε ο Παυλίδης που δεν παρέλειψενα αναφερθείστους στόχους του στον δεύτερο σημαντικότερο διεθνή αγώνα της χώρας μας μετά το Ράλλυ Ακρόπολις: “Στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε στο τιμόνι της Ιταλίδας μας, να μάθουμε τα καπρίτσια της και να φτάσουμε στον τερματισμό κάνοντας όλα τα χιλιόμετρα του αγώνα. Θεωρώ πως αν δεν αντιμετωπίσουμε προβλήματα “νεότητας” με το αγωνιστικό μας θα τερματίσουμε ψηλά στην κατάταξη και θα προσφέρουμε θέαμα σε όσους μας παρακολουθήσουν στο βουνό”

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις διεξάγεται στις πανέμορφες ειδικές της Στερεάς Ελλάδας με κέντρο την Ιτέα. Περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 167 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με την εκκίνηση να δίνεται κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos καιη Step Logomats, ενώ το ντύσιμο του αυτοκινήτου στα χρώματα των χορηγών επιμελήθηκε η εταιρεία ΜΑΖΙ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.