Φινάλε στη Monza

By  |  0 Comments

Η αυλαία μιας γεμάτης χρονιάς θα πέσει τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη για το πλήρωμα της Step Racing στη Monza. Στις 1-2 Δεκεμβρίου οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman θα συμμετέχουν στον τελευταίο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Χώματος, που προσμετράει παράλληλα και στο μικτό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, με όλες τις ειδικές του να βρίσκονται εντός της έκτασης της πασίγνωστης πίστας της Monza.

«Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω στον αγώνα της Monza, με τις δύο προηγούμενες μάλιστα να εντάσσονται στα πλαίσια του WRC. Ο αγώνας διεξάγεται σε μέρος της πίστας αλλά και στους περιφερειακούς χωματόδρομους γύρω από αυτήν και δεν είναι ένας κλασικός αγώνας ράλλυ όπως έχουμε συνηθίσει.” δήλωσε ο Έλληνας οδηγός και συμπλήρωσε: “Παρά το γεγονός ότι έχουμε μια ιδέα του τι θα συναντήσουμε στις ειδικά διαμορφωμένες ειδικές διαδρομές, η πρόκληση είναι μεγάλη με τον αγώνα να αποτελεί μια μεγάλη γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ιταλίας”.

Σχεδόν 50 αγωνιστικά της κορυφαίας κατηγορίας Rally2 θα πάρουν εκκίνηση, με τις συνολικές συμμετοχές να πλησιάζουν τις 100, ενώ αρκετές είναι οι παρουσίες και στην κατηγορία Seniors στην οποία συμμετέχει το πλήρωμα με την Ελληνική σημαία στο Skoda Fabia Rally2 Evo: “Ο ανταγωνισμός στο Ράλλυ της Monza είναι ο πιο έντονος του πρωταθλήματος κι αυτό μας χαροποιεί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να διεκδικήσουμε μια θέση στο βάθρο της κατηγορίας Over55, κάτι που αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα” δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης  που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον team-mate του στην ομάδα της H-Sport, Paolo Andreucci, για ακόμα ένα πρωτάθλημα χώματος που κατέκτησε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον φίλο και συναθλητή μου Paolo Andreucci που απέδειξε ακόμα μια χρονιά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, κατακτώντας τον τίτλο! Με βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς να βελτιωθώ οδηγικά και τον ευχαριστώ πολύ για όλα.”

Το Rally Monza με κέντρο το αυτοκινητοδρόμιο της ομώνυμης πόλης περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές μοιρασμένες την Παρασκευή και το Σάββατο 1-2 Δεκεμβρίου. Το συνολικό του μήκος είναι 79 αγωνιστικά χιλιόμετρα και προσμετρά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος με αυξημένο συντελεστή 1,5.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.