Η CUPRA παραδίδει μοντέλα στις παίχτριες της FCBarcelona

By  |  0 Comments
  • Κάθε παίχτρια της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona παρέλαβε είτε ένα CUPRA Born, είτε ένα CUPRA Formentor VZ5 BAT Limited Edition
  • Ανάμεσα στις παίχτριες ήταν και η CUPRA ambassador Alexia Putellas, καθώς και η Aitana  Bonmatí που κέρδισε φέτος τον τίτλο της καλύτερης παίχτριας του κόσμου
  • Οι παίχτριες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με τα αυτοκίνητα πριν την έναρξη του γυναικείου ‘Clásico’ που έγινε την Κυριακή 19/11

Η CUPRA επισκέφθηκε το κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona, για να παρουσιάσει στις παίχτριες τα τελευταία μοντέλα της μάρκας.

Οι αθλήτριες της ομάδας επέλεξαν μεταξύ του CUPRA Born, του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας, ή του Formentor VZ5 BAT Limited Edition, μίας έκδοσης για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Ανάμεσα στις παίχτριες  που επέλεξαν το CUPRA Formentor VZ5 BAT ήταν η Aitana Bonmatí και η  CUPRA ambassador Alexia Putellas καθώς επίσης και οι Claudia Pina, Sandra Paños, Bruna Vilamala. Το CUPRA Born επιλέχτηκε από παίχτριες όπως οι María León, Irene Paredes, Marta Torrejón και Ona Batlle.

Η στήριξη της CUPRA στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της FC Barcelona, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Ο τόπος αυτός αποτελεί πραγματική έμπνευση για τη μάρκα, αφού κάποια από τα μοντέλα της (όπως το Born) έχουν πάρει το όνομά τους από εμβληματικές περιοχές της πόλης.

Η FC Barcelona γυναικών εκπροσωπεί τη μελλοντική γενιά. Μια γενιά που αποτελεί μοχλό αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο. H στήριξη της CUPRA υπογραμμίζει μία κοινή δέσμευση στην αλλαγή αυτή και στην έμπνευση της νέας γενιάς.

Το  CUPRA Formentor VZ5 BAT διαθέτει έναν 5-κύλινδρο κινητήρα, 390PS (287kW), φέρνοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε διαδρομή μαζί του, ενώ η παραγωγή του είναι περιορισμένη -μόλις 500 μονάδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.