Η Hyundai αποκάλυψε το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1»

By  |  0 Comments

Το «NPX1» είναι το πρώτο πρωτότυπο μοντέλο με αναβαθμισμένα σπορ εξαρτήματα N Performance. Βασίζεται στο βραβευμένο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων IONIQ 5 N

• Το πρωτότυπο μοντέλο παρουσιάζει μια σειρά βελτιώσεων N Performance Parts που θα είναι διαθέσιμα στο εγγύς μέλλον να αποκτήσουν οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων 

• Η μάρκα N σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το IONIQ 5 N εξοπλισμένο με N Performance Parts το 2024 και να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων σε όλα τα μοντέλα της μάρκας N

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το «IONIQ 5 N NXP1». Ένα πρωτότυπο μοντέλο εξοπλισμένο με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα N Performance, στο Tokyo Auto Salon του 2024.

Η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία κατοχής ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Με τα N Performance Parts, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει να αναπτύσσει εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων εξαιρετικής ποιότητας. Συνεχίζοντας από οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), όπως τα Elantra N, i30 N και i20 N, η Hyundai N σχεδιάζει να προσφέρει εξειδικευμένα σπορ εξαρτήματα. Για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα N, συμπεριλαμβανομένου του IONIQ 5 N.

Το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1» αναδεικνύει μια σειρά βελτιώσεων ειδικά για μοντέλα N. Που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο εγγύς μέλλον. Διαθέτει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή πίσω φτερού. Τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις. Το εσωτερικό του πρωτότυπου μοντέλου αναβαθμίζεται περαιτέρω με επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Ξεκινώντας με το IONIQ 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N.

«Το 2024, η Hyundai Motor Company θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός. Ως ηγέτης στην αγορά των εξαρτημάτων βελτίωσης κατάλληλων για τη νέα εποχή των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Όπως αποδεικνύεται με το πρωτότυπο μοντέλο «NPX1», δήλωσε ο Joon Park, Vice President του N Brand Management Group. «Δεν περιοριζόμαστε μόνο στα εξαρτήματα βελτιώσεων. Αναπτύσσουμε επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής λογισμικού. Όπως η βαθμονόμηση ήχου και η ρύθμιση της ανάρτησης του οχήματος μέσω Over-the-Air αναβαθμίσεων. Που θα ανοίξουν μια εντελώς νέα κατηγορία εξατομίκευσης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων για ένα συναρπαστικό μέλλον στην κοινότητα των βελτιώσεων».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.