Το FIAT Pandina συνεχίζει το θρύλο

By  |  0 Comments
  • Το νέο FIAT Pandina είναι το πιο ασφαλές και προηγμένο Panda που κατασκευάστηκε ποτέ, χάρη στα εξελιγμένα συστήματα ADAS και την αναβαθμισμένη ψηφιακή τεχνολογία που διαθέτει.
  • Είναι εξοπλισμένο με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 7”, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7” και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.
  • Συνεχίζει να αποτελεί την επιτομή της πρακτικότητας και της ευκολίας στην οδήγηση, σε συνδυασμό με μοναδικό στιλ.
  • Η γραμμή παραγωγής του θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ιταλία για τα επόμενα χρόνια.

Η FIAT μόλις παρουσίασε την τελευταία εξέλιξη του θρυλικού Panda, ενός μοντέλου που έχει διαγράψει εντυπωσιακή πορεία 40 ετών και πάνω από 8 εκατ. πωλήσεων. Ονομάζεται Pandina και έρχεται να διατηρήσει την ηγετική παρουσία της μάρκας σε μια κατηγορία όπου παραδοσιακά πρωταγωνιστεί, υπηρετώντας την απλότητα, τη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα. Πανεύκολο στην οδήγηση, εύχρηστο στην καμπίνα και οικονομικό στη χρήση, το μοντέλο έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό όσο και πιστό κοινό.

Ωστόσο τώρα ευθυγραμμίζει όλες αυτές τις αξίες με τις πλέον σύγχρονες επιταγές της αυτοκίνησης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήσης χωρίς αλλοίωση του προσιτού προφίλ που χρειάζεται και αγαπά το κοινό των αυτοκινήτων πόλης. Γι’ αυτό φροντίζει ένα πλήρες πακέτο υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και περιλαμβάνει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρηση της λωρίδας κίνησης, μαζί με αναγνώριση κόπωσης του οδηγού και των οδικών σημάτων. Επιπρόσθετα οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος κάνουν την καθημερινότητα εύκολη, επικουρούμενοι από cruise control και αισθητήρα φώτων με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων.

Σημαντικό μέρος της αναβαθμισμένης εμπειρίας που προσφέρει το Pandina αφορά στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τη μεγαλύτερη αισθητική διαφορά κάνει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που έχει τρία διαφορετικά layout, δίνοντας τη σκυτάλη στο ανασχεδιασμένο τιμόνι και την νέα οθόνη αφής 7” στο ταμπλό. Τα καθίσματα από την πλευρά τους έχουν νέες επενδύσεις από Seaqual Yarn, ένα είδος συνθετικού υφάσματος από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αναγκών της αγοράς, το FIAT Pandina συνεχίζει το θρύλο του αειθαλούς Panda, του μοναδικού τόσο μικρού 5θυρου και 5θέσιου μοντέλου που θα περιλαμβάνει η γκάμα της Stellantis. Η γραμμή συναρμολόγησης θα παραμείνει εντός του εργοστασίου Giambattista Vico στο Pomigliano d’ Arco της Ιταλίας για τα επόμενα χρόνια, και μάλιστα η παραγωγή θα αυξηθεί κατά 20% προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση. Στη χώρα μας, η δυνατότητα παραγγελίας θα είναι ενεργή από το καλοκαίρι και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.