Spanos Group: Νέος Public Relations Manager του ομίλου

By  |  0 Comments

Ο όμιλος εταιρειών Σπανός, που έχει συνδέσει το όνομά του με τα πολυτελή επιβατικά οχήματα στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 50 χρόνια, ανακοινώνει την ένταξη του Αλέξη Γαλανόπουλου στο δυναμικό του, στη θέση του Public Relations Manager.

Ο Αλέξης Γαλανόπουλος διαθέτει πείρα 15 ετών στον χώρο του αυτοκινήτου. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης στα περιοδικά Drive και Autocar, και στο site Gocar, ενώ έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση, την ψηφιακή προβολή και την οργάνωση εκδηλώσεων με θέμα το αυτοκίνητο, στο digital agency Nemo. Είναι Μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, και λάτρης των νέων τεχνολογιών.

Ο όμιλος εταιρειών Σπανός είναι επίσημος αντιπρόσωπος των BMW, MINI, Jaguar και Land Rover, και αποκλειστικός εισαγωγέας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Seres, Voyah, LEVC και Dongfeng στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης και της χρονομίσθωσης με τη Best Rent, και εισάγει στη χώρα μας τα microcars XEV, τα ελαστικά Davanti και τα βελτιωτικά προϊόντα AC Schnitzer, Akrapovic και Eventuri. Διαθέτει ένα portfolio που συνεχώς μεγαλώνει, περιλαμβάνοντας εταιρείες που ξεχωρίζουν σε ποιότητα, τεχνολογία και καινοτομία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.