Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση

By  |  0 Comments

Μια «πλούσια» σε ανατροπές εκδήλωση της ΑΛΑΚ που ικανοποίησε τους συμμετέχοντες απόλυτα!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου. Ο αγώνας επέστεψε στην φυσική του έδρα και ο νέος σχεδιασμός ήταν μία εξαιρετική διαδρομή 240 χλμ με 10 Δοκιμασίες ακριβείας και 100 μετρήσεις. Ιδιαίτερο χορταστικό οδηγικά menu με συντελεστή 1,5 στην Βαθμολογία για το Π.Π.Regularity 2024 της ΟΜΑΕ.

Την Κυριακή πρωί, στο Λιμάνι του Κιάτου, από τα 50 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ξεκίνησαν τα 48 με τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο να καλωσορίζει τους συμμετέχοντες και να δίνει εκκίνηση στα πρώτα.

Στις 10.30 δόθηκε η εκκίνηση και τα πληρώματα μπήκαν αμέσως στην «μάχη» των ΕΔΑ με πρώτη τον Βάλτο (13 μετρήσεις), για να ακολουθήσουν Λέχωβα (10 μετρήσεις), Καστράκι ( 11 μετρήσεις). Μεγάλη μάχη στην Γενική Κατάταξη με τους Γεωργουσόπουλο, Χατζηκωσταντίνου, Παλαβίδη και Κοφινά να είναι στην κορυφή με ελάχιστες διαφορές .

Η συνέχεια με τα Αηδόνια ( 13 μέτρησεις ) , το Ψάρι ( 9 μέτρησεις) και το Μάτι ( 8 μέτρησεις) , στην όμορφη και γεμάτη κόσμο Λίμνη Δόξα, όπου υπήρχε μία στάση για ξεκούραση και ένα Coffee Brake. 1ος φτάνει ο Κ. Κοφινάς ( VW Golf) στην 2η Θέση ο Μ. Παλαβίδης ( Renault 5) και στην 3η ο Χ. Χατζηκωσταντίνου ( VW Golf).

Ακολούθησαν 4 ΕΔΑ : το Στενό ( 10 μετρήσεις) , η Καρυά ( 8 μετρήσεις ) , τα Στύλια ( 10 μετρήσεις) και η Βελίνα ( 6 μετρήσεις). Οι Χατζηκωσταντινου Χρήστος –Δημακαρέας Μανώλης ( VW Golf, J1) κάνουν στην αντεπίθεση τους και τερματίζουν στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης και στην κατηγορίας τους, πραγματοποιώντας τον στόχο που έβαλαν στον περσινό αγώνα. Στην 2η θέση της Γενικής οι Κοφινάς Κυριάκος – Κοφινάς Νίκος ( VW Golf , J2) και στην 3η θέση οι Μαργέτης Τριαντάφυλλος – Μαργέτη Μαίρη ( BMW 518i, J2) κερδίζοντας από τους Παλαβίδη Μάνο – Παλαβίδη Μαρία την θέση στην τελευταία ΕΔΑ!

Στις υπόλοιπές κατηγορίες , την F&G κέρδισαν οι πρωταθλητές 2023 Κυριάκος Φαρμάκης – Αθανασοπούλου Μαρία ( Volvo 122s) ,στην Η νικητές οι Γεωργουσόπουλος Αρης – Κοντοπός Νίκος ( Τoyota Celica St) , 2οι οι Παναγόπουλος Αθανάσιος – Παναγόπουλος Μιχάλης ( ΜΙΝΙ ) και 3οι οι Ασημάκης Σωτηρόπουλος – Θύμιος Σουφρίλας ( BMW 1602) .

Στην Ι νικητές οι Κατσαούνης Γιάννης- Μανσόλας Μαθιός( VW Golf) , στην 2η θέση οι Βούλγαροι Andonov Georgi – Andonova Yordanka ( Volvo 244) και 3οι οι Μετρίνος Αρης- Κυπραίος Γεράσιμος ( Ford Fiesta)

Στην J1 το 3ο σκαλί του Βάθρου ανέβηκαν οι Παλαβίδης Μάνος- Παλαβίδη Μαρία ( Renault 5 )

Για την J2 στην 2η θέση οι Παπακωσταντίνου Αρης- Καιόγλου Γιώργος ( Renault 19) και 3οι οι Κυπραίος Δημήτρης – Ρούμελης Δημήτρης ( Ford Escort XR3)

Tην J3 κέρδισαν οι Καιογλου Γιώργος – Καγίας Μιλτος ( VW Golf), 2οι οι Ανδριανόπουλος Γρηγόρης – Ζώης Τάτσης ( Suzuki Swift) και 3οι οι Βαξεβανάκης Γιώργος- Πραπάς Γιάννης ( Toyota Celica STI)

Οι Μουρίκης Αλεξανδρος – Λιάκος Δημήτρης ( Fiat Cinquecento) κέρδισαν την ΥΤ , με 2ους τους Κανελλόπουλο Γιώργο- Κανελλοπούλου Λούσυ ( Toyota Calica TS) και στην 3η θέση οι Σιέττος Μιχάλης – Μπουρναβαλάκη Αντωνία ( Peugeot 106 Rallye)

To Kύπελλο για το παλιότερο όχημα του αγώνα πήγε στο Volvo Αmazon του Κυριάκου Φαρμάκη και για το μικρότερο σε κυβισμό στο 2CV του Ηλία Κουρή.

Η απονομή του αγώνα έγινε στην φιλόξενη ταβέρνα ο Μάγκας , όπου η παραδοσιακή Γουρνοπουλα είχε την τιμητική της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.